Run Creece: Πλησιάζουν τις 1.000 οι εγγραφές

Σπορ
Run Creece: Πλησιάζουν τις 1.000 οι εγγραφές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των εγγραφών για το «RUN GREECE Ηράκλειο» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου και για 10η χρονιά με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων που απολαμβάνουν την πολυπληθέστερη αθλητική διοργάνωση της Κρήτης τους αγώνες δρόμου. Ήδη ο αριθμός των συμμετεχόντων πλησιάζει τους 1000 και ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίζουν τις εγγραφές τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή όλων των δρομέων είναι να έχει προηγηθεί έγκαιρα η εγγραφή τους, ώστε να έχουν εξασφαλίσει θέση συμμετοχής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα γίνει στο ιστορικό κέντρο με εκκίνηση και  τερματισμό ι στην Πλατεία Ελευθερίας. Για τους  δρομείς – περιπατητές στα 5 και 10 χιλιόμετρα καθώς και για τον παιδικό αγώνα των 1.000μ, οι εγγραφές συνεχίζονται σύμφωνα με τα παρακάτω πρόγραμμα και με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν διαθέσιμοι αριθμοί.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές στη διεύθυνση www.run-greece.gr, θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 28 Μαρτίου.Οι εγγραφές δρομέων και περιπατητών, θα συνεχίζονται στο Ηράκλειο στα σημεία εγγραφής μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαρτίου. Οι εγγραφές γίνονται στα σημεία:  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου (1ος όροφος)

Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 14.00. ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ:  ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ (Θύρα 9) και ΠΑΤΕΛΕΣ: Γραμματείες Γυμναστηρίων: Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 21.00 και Σάββατο 09.00 – 16.00. ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ SUPER MARKET  ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ: Γαζίου,   Λεβήνου & Θερίσσου   -  Κορωναίου 7 , Μαυσώλου και Ηροδότου Αλικαρνασσός  -   Ούλαφ Πάλμε 83 , Ισαύρων & Σοφ. Βενιζέλου Παραλιακή  -  Κρασαδάκη  Άγιος Ιωάννης  , Νέο κατάστημα Πατέλες. Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  ΚΡΗΤΗΣ: Ε.Α.Κ.Η. (Στάδιο Ελευθερίας)Δευτέρα – Παρασκευή 09.30 – 13.3. ΓΡΑΦΕΙΑ Ο.Φ.Η.: Ε.Α.Κ.Η. (Στάδιο Ελευθερίας) Δευτέρα – Παρασκευή 16.00 – 18.30.

Την παραμονή των αγώνων Σάββατο 1 Απριλίου από 10.00 μέχρι  20.00 στο Παγκρήτιο Στάδιο,  θα γίνονται έγγραφες για τους δρομείς με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν ελεύθερες θέσεις στα αγωνίσματα.

Το «RUN GREECE Ηράκλειο» έχει μεγάλο χορηγό την Ergo Ασφαλιστική, τοπικούς  χορηγούς τις Μινωικές Γραμμές,  το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, τα Super Market  Χαλκιαδάκης και διεξάγεται με τη συνεργασία του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News