default-image

Super League και ΕΠΟ συμφώνησαν να φέρνουν μαζί ελίτ διαιτητές

Αθλητισμός
Super League και ΕΠΟ συμφώνησαν να φέρνουν μαζί ελίτ διαιτητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΕΠΟ και την 45λεπτη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, για το μείζον θέμα της διαιτησίας που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, πάρθηκε μια απόφαση σημαντική που αλλάζει τα πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Super League πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβουν, σε συνεργασία, να φέρνουν ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας απο τα έξι μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μάλιστα, αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία.

Η ανακοίνωση της Super League:"Ο Πρόεδρος της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League για την διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, αλλά και το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να προσκαλέσει και να ορίσει UEFA Elite διαιτητές.

Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας απο τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News