Candia women… «4Χ4» και φουλ για πρωτάθλημα!

Αθλητισμός
Candia women… «4Χ4» και φουλ για πρωτάθλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα κορίτσια της Μαρίας Κουνάλη νίκησαν με 2-0 τον Χάλη Βαρυπέτρου

Σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Δαμάστας, η γυναικεία ομάδα του Candia Sport νίκησε με 2-0 τον Χάλη Βαρύπετρου!

Με αυτή την νίκη τα κορίτσια της Μαρίας Κουνάλη έκαναν το «4Χ4» και οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, αφήνοντας στους 10 την Επισκοπή και τον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών, που έχουν όμως δύο ματς περισσότερα ενώ σήμερα η Επισκοπή νίκησε 0-1 τον Ποσειδώνα.

Στο ματς που έγινε στη Δαμάστα, ο Χάλης Βαρυπέτρου ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο αλλά στην επανάληψη οι Candia Women ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν το τρίποντο με τα γκολ που σημείωσαν η Γιαλαμά στο 70’ και η Γεμιστού στις καθυστερήσεις…

Candia Women (Κουνάλη Μαρία): Αποστολάκη, Μαγγανά, Κτενάκη, Μπαριτάκη, Πυθαρούλη, Γιαλαμά, Μαθιουδάκη (46′ Γεμιστού), Αρχαύλη, Μανιάδη, Κυριάκου, (82′ Ταμπακάκη), Παπαδοπετράκη (85′ Πετούση).

Χάλης: Χαραλαμπάκη, Καυλαρή, Μπατάκη, Μπριτάκη, Λεβεντάκη, Μαλαδάκη, Κυτράκη, Μαρκογιαννάκη, Λύκου (65′ Γαλανάκη), Αλιγιζάκη Αγγ., Κολομβοζάκη (80′ Αλιγιζάκη Άννα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News