Super League 2: Ήττα για τον Ηρόδοτο στο φινάλε

Αθλητισμός
Super League 2: Ήττα για τον Ηρόδοτο στο φινάλε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Την ήττα με 1-0 από την Επισκοπή γνώρισε ο Ηρόδοτος για την 15η αγωνιστική της Super League 2.

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Ηρόδοτος και στο 2’ απείλησε, με το διαγώνιο σουτ του Μάρκοβιτς να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Ψαρρά. Η Επισκοπή απείλησε, με το απευθείας φάουλ του Βουκελάτου, να αποκρούει ο Γκόλοβιτς.

Στο 13’ ο Βουκελάτος έδωσε στον Αραμπατζή, που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Γκόλοβιτς να αποκρούει σωτήρια.

Τεράστια ευκαιρία ένα λεπτό αργότερα για την Επισκοπή, με τον Βουκελάτο από καλό σημείο να κάνει το σουτ, με τον Γκόλοβιτς να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση.

Νέα ευκαιρία για την Επισκοπή στο 21’, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Σταθόπουλου, εκείνος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε, με τον Ηρόδοτο να αγγίζει το 1-0 στο 43’ με τον Ντότη να κάνει το σουτ, ωστόσο ο Ψαρράς πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση!

Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου λίγο πριν το τέλος, με τον Αραμπατζή από κοντά να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη, ο Ηρόδοτος είχε την πρώτη φάση, όταν μετά από σέντρα του Έλιοτ, ο Μάρκοβιτς πήρε τη κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για την Επισκοπή στο 55’ με τον Βουκελάτο να κερδίζει τον Λεβιτσανίν στο σπριντ, πάτησε περιοχή, με το σουτ να περνάει εκτός. Στο 68’ ο Ηρόδοτος είχε μια ευκαιρία, με τον Έλιο να κάνει ένα σουτ υπό πίεση, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 83′ η Επισκοπή ανοίγει το σκορ. Μετά από πάσα του Κρίκλοου, ο Κούτσιας με προβολή νικάει τον Γκόλοβιτς, για το 0-1 των φιλοξενούμενων. Αυτή ήταν η τελευταία φάση του αγώνα, με τον Ηρόδοτο να γνωρίζει την ήττα και πλέον δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο του για παραμονή. Δεύτερη σερί νίκη για την Επισκοπή, που ελπίζει…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News