Super League 2: Ισοπαλία για τον ΟΦΙ

Αθλητισμός
Super League 2: Ισοπαλία για τον ΟΦΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 1-1 έμεινε ο ΟΦΙ με την Ηλιούπολη για την 15η αγωνιστική της Super League 2.

Χωρίς τη μεγάλη φάση στα πρώτα λεπτά, με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 27’, όταν το δυνατό σουτ του Μπαστάκου από το ύψος της περιοχής, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κυρίτσης. Τρία λεπτά αργότερα, η Ηλιούπολη άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπαστακός έστρωσε στον Βασιλείου, ο οποίος έπιασε το διαγώνιο σουτ, ανοίγοντας το σκορ.

Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με την Ηλιούπολη να προηγείται με 0-1.

Ελάχιστα πράγματα και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τον ΟΦΙ να χάνει τη πρώτη ευκαιρία του δεύτερου μέρους στο 70’ όταν από κόρνερ του Κατάλντι, εκείνος βρίσκει τον Ντέτλερ, ο οποίος έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Ο ΟΦΙ αύξησε την πίεση του, κλείνοντας στα καρέ τοους φιλοξενούμενους και στο 79′ απείλησε με τον Καραγιάννη από το ύψος της περιοχής να πιάνει το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει, ενώ ο ίδιος έκανε το σουτ στη κίνηση στο 80′, η μπάλα έξω.

Νέα ευκαιρία στο 83′ με τον Κατάλντι να κάνει το σουτ και τον Περιστερίδη να αποκρούει σωτήρια! Στο 84΄ σουτ του Κατάλντι, κόντραρε, νέο σουτ από μικρή περιοχή του Μούλερ άουτ η μπάλα. Ο ΟΦΙ στο ίδιο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα! Από ωραία σεντρα του Κατάλντι β΄ δοκάρι αριστερά Μούλερ ωραία υποδοχή και πλασέ στα δίχτυα για το 1-1!

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News