Basket League: Μάχη αιωνίων στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Μπάσκετ
Basket League: Μάχη αιωνίων στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Basket League: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στην 19η αγωνιστική, με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ να ξεχωρίζει.

Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι της Basket League, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την 19η αγωνιστική. Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τους «ερυθρόλευκους», σ’ ένα ματς που δεν έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν τρεις περισσότερες νίκες και δύσκολα θα χάσουν την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας.

Το «συγκρότημα» του Χρήστου Σερέλη προέρχεται από τη νίκη επί της Βιλερμπάν για την Ευρωλίγκα και θέλει να δείξει πως βρίσκεται στο… δρόμο της βελτίωσης. Ο Έλληνας κόουτς θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά και τον Μάριους Γκριγκόνις που δηλώθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ματέους Πονίτκα με διάστρεμμα.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της, μετρώντας 4-0 νίκες στη φετινή σεζόν, ενώ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Ζαλγκίρις. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμο τον Κώστα Σλούκα που ξεπέρασε το πρόβλημά του.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Καρδίτσα και θέλει να δώσει συνέχεια μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού, ενώ ο Κολοσσός Ρόδος θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρας.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18 Μαρτίου

Λαύριο - Άρης 81-70

Ιωνικός - Περιστέρι 75-102

Προμηθέας - ΑΕΚ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Κυριακή 19 Μαρτίου

15:45 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

16:00 Κολοσσός - Απόλλων Πατρών

17:00 ΠΑΟΚ - Καρδίτσα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News