Super League 1: Με το δεξί στα playouts ο Ατρόμητος

Αθλητισμός
Super League 1: Με το δεξί στα playouts ο Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού

Τις ευκαιρίες ο Ιωνικός, το «τρίποντο» ο Ατρόμητος! Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 2-0 εντός έδρας επί των Νικαιωτών, αρχίζοντας με το... δεξί στα playouts της Stoiximan Super League και δυσχεραίνοντας παράλληλα τη θέση των αντιπάλων τους στην προσπάθειά τους για παραμονή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19' με το πρώτο γκολ του Καμαρά στο πρωτάθλημα μετά από 13 μήνες (και παρθενικό φυσικά με τη φανέλα τους). Ωστόσο, ο Ιωνικός κυριάρχησε από το 35' κι έπειτα, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 17 (4) τελικές έναντι 4(3) του Ατρομήτου. Μεταξύ αυτών και το δοκάρι του Σεμπά στο 61'. Κι όμως, η ομάδα του Κρις Κόλμαν όχι μόνο άντεξε, αλλά κλείδωσε τη νίκη στο 90' με την κεφαλιά του Έρλινγκμαρκ.

Έτσι, ο Ατρόμητος ανέβηκε μόνος πρώτος στην ειδική βαθμολογία με 32 πόντους. Την ίδια ώρα, ο Ιωνικός παρέμεινε στους 18, όσους έχει και ο Λεβαδειακός μετά το 1-1 στην έδρα του ΟΦΗ, με τη Λαμία να έχει 17 με ματς λιγότερο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης - Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομάτης, Ντε Μποκ - Γκονζάλεθ (67' Φριντζόνσον), Έρλινγκμαρκ, Καμαρά (81' Καμαρά) - Κλωναρίδης (46' Ροτάριου), Τζαβίδας (58' Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (81' Τζοβάρας).

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης - Μύγας, Ρομαό, Σόουζα, Βαλεριάνος - Σάκιτς, Κάνιας, Φαντιγκά (73' Μάνος) - Σεμπά (81' Καμπράλ), Μάντζης, Λοβέρα (55' Μασάς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News