Συγκινημένος ο Πετράκης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ για αυτό που βίωσα»

Ποδόσφαιρο
Συγκινημένος ο Πετράκης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ για αυτό που βίωσα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Πετράκης επέστρεψε ως αντίπαλος του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», όπου έγινε δεκτός με παρατεταμένο χειροκρότημα από το φίλαθλο κόσμο.

Έχοντας υπηρετήσει την ομάδα ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε βουρκωμένος και αποκάλυψε ότι μικρός πουλούσε ρεβίθια έξω από το γήπεδο.

Αρχικά ανέφερε για το σημερινό παιχνίδι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω εδώ φίλους και συμπατριώτες, ανεξάρτητα ότι έρχομαι ως αντίπαλος. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας για την προσπάθεια που έκαναν. Θεωρώ, ότι στο μεγαλύτερο διάστημα ελέγχαμε τον αγώνα, αν εξαιρέσουμε περίπου ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας, σε συνδυασμό και με την αλλαγή σχηματισμού από τον αντίπαλο. Στο υπόλοιπο διάστημα όμως είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, ενώ κάναμε περισσότερες και καθαρότερες ευκαιρίες από τον ΟΦΗ. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει κιόλας. Σ’ αυτή τη δύσκολη έδρα όμως και απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικό αντίπαλο, το αποτέλεσμα είναι θετικό για μας».

Για την επιστροφή του ως αντίπαλος είπε: «Αισθάνομαι τυχερός που έχω παίξει ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ και τον έχω υπηρετήσει ως προπονητής. Είναι η ομάδα της πατρίδας μου. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, με βάση το τι είμαι σαν άνθρωπος, είναι αυτό που βίωσα και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους αυτούς που εκτίμησαν την προσφορά μου στο σωματείο. Όταν ήμουν μικρός ερχόμουν από το χωριό μου στο Ρέθυμνο και εδώ έξω από το γήπεδο πουλούσα φρέσκα ρεβίθια».

Οι τοποθετήσεις του Γιάννη Πετράκη από το 00:50 μέχρι 05:40:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News