Super League 1: Πρεμιέρα για τα play out με τέσσερα παιχνίδι

Αθλητισμός
Super League 1: Πρεμιέρα για τα play out με τέσσερα παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα playouts ξεκινούν με τη μάχη στην ουρά για την παραμονή στη Super League 1 να κορυφώνεται. Ο αγώνας που μαγνητίζει τα βλέμματα στο βαθμολογικό κομμάτι είναι μεταξύ της Λαμίας και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Φθιώτες είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και καίγονται για βαθμούς, αντίθετα οι Ηπειρώτες σε περίπτωση που χάσουν στο "Αθανάσιος Διάκος" θα μπουν σε περιπέτειες και θα χάσουν την απόσταση ασφαλείας που έχτισαν στην κανονική διάρκεια με τις διαδοχικές ισοπαλίες που έφεραν. Να σημειωθεί ότι η τελευταία νίκη της ομάδας του Θανάση Στάικου ήταν κόντρα στον Λεβαδειακό με 3-0 στις 7 Ιανουαρίου.

Ιωνικός και Λεβαδειακός που επίσης καίγονται για βαθμούς έχουν εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο Γιάννης Πετράκης επιστρέφει στο Γεντί Κουλέ ως αντίπαλος αυτή τη φορά ως προπονητής του Λεβαδειακού και θέλει να επαναλάβει το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας. Αντίθετα ο ΟΦΗ θέλει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του άνοδο και ότι το αποτέλεσμα στη Λιβαδειά ήταν μια κακή παρένθεση.

Ο Ιωνικός με τη νίκη κόντρα στον Αστέρα την τελευταία αγωνιστική ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα ψάξει το διπλό στο Περιστέρι για να εδραιωθεί μακριά από αυτή. Αντίθετα ο Ατρόμητος είναι ασφαλής, αλλά μαθηματικά δεν έχει καθαρίσει με την παραμονή στην κατηγορία.

Το παιχνίδι που ξεκινάει το πρόγραμμα των playouts είναι μεταξύ του Αστέρα και του Παναιτωλικού στην Τρίπολη. Οι δύο ομάδες δεν κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχουν καθαρίσει μαθηματικά με την παραμονή.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος, σε αντίθεση με ότι ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια, δύο ομάδες υποβιβάζονται στη Super League 2, μιας και καταργήθηκαν τα μπαράζ του 13ου της πρώτης κατηγορίας με τον "δεύτερο" της Super League 2.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής των playouts

  • 17:00 Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός / NOVA Sports 2
  • 17:30 ΟΦΗ - Λεβαδειακός / COSMOTE Sport 1
  • 19:30 Ατρόμητος - Ιωνικός / NOVA Sports Prime
  • 21:30 Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE Sport 1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News