Ηρόδοτος: Ενεργοποίηση αφαίρεσης βαθμών για οφειλές στον Η. Βρεττό

Αθλητισμός
Ηρόδοτος: Ενεργοποίηση αφαίρεσης βαθμών για οφειλές στον Η. Βρεττό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμέτωπος με ακόμα μια ποινή αφαίρεσης βαθμών βρίσκεται ο Ηρόδοτος ο οποίος καλείται να πληρώσει τον Ηλία Βρεττό με ένα ποσό της τάξης των 10.942.40 ευρώ εντός των 5 ημερών, προκειμένου να μην του αφαιρεθούν 3 βαθμοί.

Αναλυτικά: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Επέβαλε στην ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ηλία Βρεττού, του συνολικού ποσού των δέκα χιλιάδων εννιακοσίων σαράντα δύο ευρώ και σαράντα λεπτών του ευρώ ( 10.942,40 ), πλέον του ποσού των τριακοσίων ( 300,00 ) ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθ. 571 / 2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ. / Ε.Π.Ο. , την ποινή της αφαίρεσης των τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας. »

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News