Η αθλητική ιστορία του Γιάννη Κυρδήμου θα δείχνει πάντα τον δρόμο...

Αθλητισμός
Η αθλητική ιστορία του Γιάννη Κυρδήμου θα δείχνει πάντα τον δρόμο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Κυρδήμος: Τι να θυμηθείς και τι να...ξεχάσεις από όσα άκουσες από τον άνθρωπο που αποτελεί μεγάλο παράδειγμα προς μίμηση! Στις "Αθλητικές Ιστορίες" με τον Γιώργο Μιμίκο που προβλήθηκαν την περασμένη Τετάρτη στην ΚΡΗΤΗ TV και σήμερα (21.50) μπορείτε να τις δείτε σε επανάληψη σίγουρα η πιο συγκινητική ιστορία ήταν αυτή του Μάνου Παρασκάκη που ξεκίνησε τον αθλητισμό όταν έχασε τόσο άδικα την αγαπημένη του κορούλα, τη Μελίνα!

Ωστόσο κάθε πρωταγωνιστής αυτού του "επεισοδίου" της εκπομπής είναι και ξεχωριστός: Ξεκινώντας από τον σπουδαίο Γιάννη Κυρδήμο που...γεννήθηκε όπως είπε σε μια βάρκα και το αίμα του...έχει και θαλασσινό νερό! Και πράγματι ο άνθρωπος που νίκησε τον χρόνο όπως τον "βαφτίσαμε" έσπασε το φράγμα του χρόνου όταν σε ηλικία...παλαίμαχου και κάτι παραπάνω κολύμπησε Ντία-Ηράκλειο σε αγώνα(!) για να το ξανασπάσει από τότε που αποφάσισε να κάνει στίβο και δη βάδην (από τα πιο δύσκολα αγωνίσματα) σαρώνοντας στους αγώνες που παίρνει μέρος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την ίδια ώρα παραμένει ένας σύζυγος και παππούς που αγκαλιάζει όλα τα μέλη της οικογένειάς του, και βρίσκει χρόνο να κάνει καθημερινά αθλητισμό αλλά και να γράφει βιβλία (το ένα από αυτά ήταν για την εγγονή του)!

Η αθλητική ιστορία αλλά και η ζωή του Γιάννη Κυρδήμου θα δείχνει πάντα τον δρόμο, σε όλους μας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News