Κομβικές αναμετρήσεις στο Ρέθυμνο για τις Μικτές ΕΠΣΗ

Αθλητισμός
Κομβικές αναμετρήσεις στο Ρέθυμνο για τις Μικτές ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας, σήμερα οι Μικτές Ομάδες επιστρέφουν στα γήπεδα για τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, με την οποία σηματοδοτείται και η έναρξη του β’ γύρου του πρωταθλήματος.

Τα συγκροτήματα Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Ηρακλείου πηγαίνουν στο Ρέθυμνο για να αντιμετωπίσουν τους γηπεδούχους, σε αναμετρήσεις που θα γίνουν στο γήπεδο Μισιρίων, ενώ τα Χανιά έχουν θεωρητικά εύκολο έργο με το Λασίθι. Τα παιχνίδια Ρέθυμνο-Ηράκλειο είναι κομβικά, με τις Μικτές ΕΠΣΗ μετά τις άνετες νίκες τους επί του Λασιθίου, να θέλουν να πανηγυρίσουν νέα τρίποντα, που θα έχουν σπουδαία αξία στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Στις 12:00 έχει οριστεί η έναρξη για το παιχνίδι των Μικτών Κ14 και το Ηράκλειο θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στην πρωτιά ενώ το Ρέθυμνο δείχνει πολύ δυνατό, έχοντας το απόλυτο στα τρία πρώτα παιχνίδια και είναι πλέον εκείνο το φαβορί για να προχωρήσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Ηρακλείου κ. Νίκος Μυλωνίδης έχει επιλέξει για την αποστολή τους: Βαρδουλάκη, Κετένογλου, Κίτσιο, Χριστουλάκη (Εργοτέλης), Ψιμόπουλο (Ηρόδοτος), Αδαμάκη, Μαγάκη, Κοσόγλου, Βρέντζο, Μανωλαράκη (ΠΟΑ), Κλωνάρη, Χατζηκυριάκο, Δημήτρουλα, Μπουλούκα (ΠΑΟ), Σωπάκη, Κάββαλο, Καλογεράκη, Δραγατάκο (Λίντο), Ρυακιωτάκη (Ευγένιος Γκέραρντ), Καδιανάκη (ΑΟΤ).

Θα ακολουθήσει στις 14:30 ο αγώνας των Μικτών Κ16, με το Ηράκλειο να έχει καταφέρει το «3Χ3» και να οδηγεί την κούρσα του ομίλου. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχόμενο «διπλό» σήμερα στα Μισίρια, θα φέρει την Μικτή ΕΠΣΗ αγκαλιά με την πρωτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος και αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος.

Οι παίκτες που έχουν κληθεί στην αποστολή από τον προπονητή της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ κ. Μπαστάκη, είναι οι: Χαχλιουτάκης, Κουμάκης, Καλλέργης, Μαυρογιαννάκης, Κωνσταντακόπουλος (Κεραυνός), Σταματάκης, Βγόντζας, Μαυρογιάννης (Μαρτινέγκο), Φαϊτάκης, Παναγιωτάκης, Χότζα, Φθενάκης (Κανάρια), Ρόγκεστ (Θρίαμβος Αναλήψεως), Παπαδάκης (Φαιστός), Καλογιαννάκης Στ., Καλογιαννάκης Φιλ., Μπουτσάκης (Ερμής Ατσαλένιου), Τσαγκαράκης (Πόρος), Ορφανουδάκης, Τζιράκης (Δόξα). Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Μικτές Κ14 (12:00)

*Ρέθυμνο-Ηράκλειο (γηπ. Μισιρίων): Ψιλιτέλης – Λογαρίδης, Καντεράκη (Χανίων)

*Χανιά-Λασίθι (γηπ. Μουρνιών): Κελεσίδης – Αγαλιώτης, Κατσιμάρη (Ρεθύμνου)

Η βαθμολογία

1.Ρέθυμνο    9 (16-4)

2.Χανιά         6 (14-5)

3.Ηράκλειο   3 (14-3)

4.Λασίθι        0 (1-33)

Μικτές Κ16 (14:30)

*Ρέθυμνο-Ηράκλειο (γηπ. Μισιρίων): Ψιλιτέλης – Λογαρίδης, Καντεράκη (Χανίων)

*Χανιά-Λασίθι (γηπ. Μουρνιών): Αγαλιώτης – Κελεσίδης, Κατσιμάρη (Ρεθύμνου)

Η βαθμολογία

1.Ηράκλειο   9 (14-6)

2.Χανιά         6 (7-4)

3.Ρέθυμνο    3 (9-6)

4.Λασίθι        0 (1-16)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News