O Ρονάλντο συνάντησε 10χρονο που επέζησε από το σεισμό της Τουρκίας

Αθλητισμός
O Ρονάλντο συνάντησε 10χρονο που επέζησε από το σεισμό της Τουρκίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το όνειρο του πραγματικότητα έκανε ο μικρός θαυμαστής του Πορτογάλου σταρ…

Σε μια συγκινητική πρωτοβουλία προχώρησε τις τελευταίες ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δίνοντας τη χαρά σε έναν 10χρονο φαν του που επέζησε από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

Ο Ναμπίλ Σαΐντ περί ου ο λόγος, είναι ένα αγόρι από τη Συρία που έχασε τον πατέρα του από τον σεισμό, αλλά κατάφερε να διασωθεί από τα συντρίμμια και εξέφρασε το όνειρο του στους διασώστες, να γνωρίσει από κοντά το είδωλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η επιθυμία του, έφτασε στα αυτιά του Πορτογάλο που έκανε πραγματικότητα το όνειρο του 10χρονου, καθώς τον προσκάλεσε στον αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Μπατίν (04/03) μαζί με τη μητέρα του και είχαν και μια μικρή συνάντηση στο γήπεδο της αραβικής ομάδας.

«Όταν είδα τον Ρονάλντο, νόμιζα ότι ήταν όνειρο, δεν το πίστευα. Πότε θα τελείωνε αυτό το όνειρο, δεν το ήξερα. Προσεύχομαι στον Θεό να μην είναι όνειρο», σχολίασε ενθουσιασμένος ο Σαΐντ μιλώντας στο Reuters.

https://twitter.com/bolacomID/status/1632646697259274240

Nα σημειωθεί ότι ο 38χρονος σούπερ-σταρ ναύλωσε ένα αεροπλάνο γεμάτο με είδη όπως σκηνές, πακέτα τροφίμων, μαξιλάρια και κουβέρτες, κρεβάτια, παιδικές τροφές και γάλα και ιατρικές προμήθειες για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε Τουρκία και Συρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News