Γεμίζει το «Γεντί Κουλέ»: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το ντέρμπι ΟΦΗ-ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Γεμίζει το «Γεντί Κουλέ»: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το ντέρμπι ΟΦΗ-ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Συναγερμός» επικρατεί εδώ και μέρες στις τάξεις των φιλάθλων του ΟΦΗ για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ, καθώς τα εισιτήρια έχουν «φύγει» με φρενήρης ρυθμούς.

Το «Γεντί Κουλέ» αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού έχουν διατεθεί ως τώρα (μαζί με τα διαρκείας) περίπου 4 χιλιάδες εισιτήρια και όσοι θέλουν να βρεθούν στις εξέδρες πρέπει να σπεύσουν για ένα «μαγικό χαρτάκι».

Απόψε το βράδυ είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια στις θύρες 2, 4, 5 και 9 «Ευγένιος Γκέραρντ» (κάτω διάζωμα), ενώ είχαν μείνει ελάχιστα προς διάθεση στις θύρες 2 και 3. Αναμένεται και αυτά να διατεθούν εντός της σημερινής μέρας, ενώ μέσω ίντερνετ θα υπάρχουν περιορισμένα.

Κανονικά συνεχίζεται η πώληση από τα φυσικά σημεία, που και για αύριο είναι τα εξής: Στο OFI Crete FC Official Store (στο γήπεδο) 09:00 με 16:00 και Stadium Café, (οδός Σοφοκλή Βενιζέλου 109). Ωράριο 9:00 με 23:00, τηλ. επικοινωνίας: 2810313727.

Αν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια την Κυριακή θα πωλούνται από τις 10:30 ως τις 19:00 στο εκδοτήριο επί της οδού Καντάνου (στο parking που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του OFI Crete FC Official Store) αλλά και από το Stadium Café, (οδός Σοφοκλή Βενιζέλου 109, Ωράριο: 9:00 με 19:00).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News