Πήρε το ντέρμπι στη Μαδρίτη η Μπαρτσελόνα, προβάδισμα για τελικό

Αθλητισμός
Πήρε το ντέρμπι στη Μαδρίτη η Μπαρτσελόνα, προβάδισμα για τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αυτογκόλ του Εντέρ Μιλιτάο δίνει προβάδισμα στους Καταλανούς στο Κύπελλο Ισπανίας…

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Μπαρτσελόνα, που επιβλήθηκε 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και... ορέγεται το εισιτήριο!

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα δευτερόλεπτα, με τον Μόντριτς να έχει άστοχο σουτ πριν συμπληρωθεί καν ένα λεπτό. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Βινίσιους στο 7’, με τον Μπενζεμά να είναι εύστοχος στο 12’ αλλά να... συλλαμβάνεται σε θέση οφσάιντ.

Εντέλει, παρά τη μαδριλένικη υπεροχή, στο 27’ ήρθε το 1-0 για τους Καταλανούς! Μετά από μεγάλος λάθος στην άμυνα της Ρεάλ, ο Κεσί βγήκε τετ α τετ με τον Κουρτουά, που τον σταμάτησε αλλά είδε στη συνέχεια την μπάλα να κοντράρει στον Εντέρ Μιλιτάο και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.

Το γκολ ακυρώθηκε αρχικά για οφσάιντ του Ιβοριανού, όμως κατόπιν χρήσης VAR μέτρησε κανονικά.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση μέχρι το ημίχρονο αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι την ανάπαυλα.

Κάπως έτσι... τσούλησε η δουλειά και στο δεύτερο μέρος του clasico, με τη Ρεάλ να έχει την μπάλα αλλά να αδυνατεί να την στείλει προς την εστία.

Η προσπάθεια του Βινίσιους στο 49’ κόντραρε στον Αραούχο, ενώ ο Βραζιλιάνος είδε τη σέντρα-σουτ που επιχείρησε στο 58’ να απομακρύνεται από τον Τερ Στέγκεν.

Στο 72ο λεπτό παραλίγο να έρθει και το 2-0, με τον Κεσί να πιάνει το συρτό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά να βλέπει την μπάλα να κοντράρει στον... Φάτι και να περνά έξω!

Ο Ροδρίγκο αστόχησε στο 90’, ο Άλβαρο είδε την κεφαλιά του να κοντράρει στο 90+5’ και εντέλει το σκορ δεν άλλαξε.

Υπενθυμίζεται πως η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 5 Απριλίου, με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να μην είναι σε ισχύ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο (67’ Ροδρίγκο), Εντέρ Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μόντριτς (84’ Άλβαρο), Καμαβινγκά, Κρόος (74’ Τσουαμενί), Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κουντέ, Μάρκος Αλόνσο, Μπαλντέ, Κεσί (86’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Ραφίνια (69’ Φάτι), Τόρες, Γκάβι

Πηγή sport-fm.gr

Photos fcbarcelona.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News