Φιλικός αγώνας ΟΦΙ-Ηρόδοτος αύριο με… άρωμα πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο
Φιλικός αγώνας ΟΦΙ-Ηρόδοτος αύριο με… άρωμα πρωταθλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής και αδιάκοπης προετοιμασίας, οι ομάδες της Super League 2 έχουν πλέον ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Οι ομάδες της Κρήτης που μετέχουν στο πρωτάθλημα, κάνουν τον αγωνιστικό προγραμματισμό για την επανεκκίνηση από την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το τετραήμερο 10 με 13 Μαρτίου.

Μάλιστα, Ηρόδοτος και ΟΦ Ιεράπετρας έδειξαν άμεσα… αντανακλαστικά, κλείνοντας τον μεταξύ τους φιλικό αγώνα που θα γίνει αύριο Σάββατο στο Βουζουνεράκειο Στάδιο. Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 4 το απόγευμα, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την μονοτονία των προπονήσεων.

Ταυτόχρονα βέβαια οι Ηλίας Φυντάνης και Άγγελος Διγκόζης θα μπορέσουν να βγάλουν κάποια συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών τους αυτή τη χρονική περίοδο.

Για τον Ηρόδοτο το συγκεκριμένο φιλικό εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εκτός έδρας αγώνα με τα Χανιά, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Από την πλευρά της, η χανιώτικη ομάδα δεν έχει προγραμματίσει προς το παρόν κάποια αναμέτρηση προετοιμασίας, ενώ η καθημερινότητα συνεχίζεται με προπονήσεις. Στο κανονικό πρόγραμμα δε συμμετέχουν οι Μαρτσάκης, Κόκκινης, Ναζίμ και Ιατρούδης που ακολουθούν ατομικό, ενώ εκτός ήταν ο Μπάτζιος που έχει προσβληθεί από ίωση.

Τέλος, συγκεκριμένο… αντικείμενο έχει πλέον η προετοιμασία και για την Επισκοπή, που θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Β στην επανέναρξη της δράσης. «Σε κάθε περίπτωση δουλέψαμε επί ένα μήνα με το σκεπτικό ότι θα μπούμε γρηγορότερα στους επίσημους αγώνες», ανέφερε σχετικά ο προπονητής των Ρεθυμνιωτών, Κώστας Ανυφαντάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News