Το μήνυμα της θύρας-4 για τα Τέμπη: «Είμαστε οι επιλογές μας, η σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων»

Ποδόσφαιρο
Το μήνυμα της θύρας-4 για τα Τέμπη: «Είμαστε οι επιλογές μας, η σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση οργής και αγανάκτησης για την τραγωδία στα Τέμπη από τη θύρα-4.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στέλνουν το μήνυμα τους, για το δυστύχημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.  

Αναλυτικά αναφέρουν: «Το πάμε και όπου βγει, χαρακτηρίζει εμάς τους ίδιους σαν κοινωνία, τις επιλογές μας, καθώς εμείς επιλέγουμε το ποιος θα κυβερνήσει αυτή τη χώρα.

Κυβερνήσεις που δεν μας υπολογίζουν και μας βλέπουν ως αριθμούς, κοιτάνε μόνο να πάρουν μία καρέκλα και να αρπάξουν όσα περισσότερα μπορούν στερώντας από εμάς ότι δικαιούμαστε από ένα κράτος.

Εμείς απ’ την άλλη κοιτάμε την πάρτη μας προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε το εγώ μας και την τσέπη μας, παίρνοντας θέσεις που δεν γνωρίζουμε, κάνουμε δηλαδή ότι και οι κυβερνήσεις, το ίδιο είμαστε.

Είμαστε οι επιλογές μας, και οι επιλογές μας είναι αυτό που ψηφίζουμε. Σήμερα βρίζουμε όλοι τις κυβερνήσεις, σε ένα μήνα όμως θα ψηφίσετε αυτούς που σήμερα βρίζετε.

Οπαδοί θα στήσουν ενέδρες σε τρένα για να κάψουν οπαδούς αντίπαλης ομάδας, θα βγάζουν πανό τα πέταλα για το σύστημα του κράτους, ενώ τα δικά μας συστήματα είναι χειρότερα.

Ό,τι σπέρνεις θερίζεις συνάνθρωπε και συνοπαδέ…

Υ.Γ. Δημοσιογράφοι, φεισμπουκάκιδες και λοιποί κριτές των πάντων σκάστε, μιλάνε τα παιδιά που φεύγουν για το τελευταίο τους ταξίδι, μιλάνε και αποχαιρετούν αυτούς που αφήνουν πίσω.

Ο Θεός να δώσει δύναμη στις οικογένειες των θυμάτων, η σκέψη και η ψυχή μας είναι μαζί σας... 1.3.2023».

Κάλεσμα για αιμοδοσία

Η λέσχη φίλων ΟΦΗ «Snakes-4» με σχετική ανάρτηση απευθύνει κάλεσμα για την αιμοδοσία που θα γίνει το Σάββατο στη Λότζια για τους τραυματίες των Τεμπών.

Αναλυτικά: «Καλούμε τα μέλη της Λέσχης μας και όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ να συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου στην Λότζια - Δημαρχείο Ηρακλείου από τις 9:30 έως τις 14:00».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News