Χερρονάσιος Σχολή - ΠΑΕ ΟΦΗ: Άλκη ζεις και δεν θα ξεχαστείς

Οικονομία
Χερρονάσιος Σχολή - ΠΑΕ ΟΦΗ: Άλκη ζεις και δεν θα ξεχαστείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά, εκπαιδευτικοί και ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να μεταδώσουν το μήνυμα «Ποτέ άλλος Άλκης», και για ακόμη μια φορά να προάγουν αξίες που αφορούν τον χώρο του αθλητισμού

Μια σπουδαία δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Junior Academy, Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος», με πρωτοβουλία του διευθυντή του εκπαιδευτηρίου κ. Άρη Μαρκάκη, και των εκπαιδευτικών σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ και τα μέλη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο εκπαιδευτήριο.

Παιδιά, εκπαιδευτικοί και ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να μεταδώσουν το μήνυμα «Ποτέ άλλος Άλκης», και για ακόμη μια φορά να προάγουν αξίες που αφορούν τον χώρο του αθλητισμού.

Ο οπαδός της ομάδας του Άρη, Άλκης Καμπανός, που έναν χρόνο πριν δολοφονήθηκε άνανδρα από οπαδούς επειδή υποστήριζε διαφορετική ομάδα από εκείνους, ελπίζουμε να είναι το τελευταίο θύμα στον χώρο του αθλητισμού.

Οι μαθητές του Junior Academy, Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος», φόρεσαν φανέλες της εκάστοτε ομάδας που υποστήριζαν θέλοντας έτσι να δείξουν πόσο σημαντικό είναι να μπορεί κανείς να υποστηρίζει την ομάδα που επιθυμεί χωρίς φόβο, να μπορέσει να εξαλειφθεί η βία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, και να υπάρξει επιτέλους αρμονική συνύπαρξη ομάδων και οπαδών. Οφείλουμε να αντιληφθούμε πως το ποδόσφαιρο και το κάθε άθλημα είναι απλώς ένα παιχνίδι, και πως πρέπει να συνυπάρξουμε όλοι σεβόμενοι τα πιστεύω και τα ιδανικά των άλλων.

Σε μια εποχή που καθημερινά υπάρχουν συμβάντα βίας στον χώρο του αθλητισμού, τα παιδιά του εκπαιδευτηρίου κι οι εκπαιδευτικοί δίνουν μηνύματα πολιτισμού, προάγοντας την ομαδικότητα, τον σεβασμό ανάμεσα σε ομάδες που αγωνίζονται, ανάμεσα σε οπαδούς, ανάμεσα σε ανθρώπους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News