Τιμητικές βραβεύσεις και κοπή πίτας από τον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ

Αθλητισμός
Τιμητικές βραβεύσεις και κοπή πίτας από τον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και οι διαιτητές που έλαβαν μέρος στο Final-8 του Κυπέλλου…

Την τιμητική τους είχαν το περασμένο Σάββατο οι Διαιτητές του Συνδέσμου της Κρήτης που σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση έκοψαν την πίτα τους και απένειμαν τιμητικές πλακέτες σε πρόσωπα που έχουν προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό.

Στην εκδήλωση εκτός του συνόλου των διαιτητών – μελών των ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., το παρών έδωσαν στην εκδήλωση και οι 12 ακόμα διαιτητές που συμμετείχαν στο Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών που διεξήχθη στο Ηράκλειο. Ο λόγος για τους κ.κ.: Θεονάς Γ., Κάρδαρης Α., Κατραχούρα Γ., Κορομηλάς Η., Μαλαμά Ι., Παπαπέτρου Π., Πιτσίλκας Β., Πουρσανίδης Γ., Συμεωνίδης Σ., Τζιοπάνος Ν., Τσαρούχα Β. και Χριστινάκη Ε., δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα μέλη μας να γνωριστούν και να διασκεδάσουν μαζί τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης Ε., ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Πιτσούλης Γ., ο ταμίας της Ε.Ο.Κ. κ. Ζεϊμπέκης Ν., ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. κ. Μαρκάκης Χ., ο ειδικός σύμβουλος της Ε.Ο.Κ. σε θέματα διαιτησίας κ. Πιτσίλκας Ν., ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. κ.κ. Κουκουλεκίδης Σ., Μαγκανάς Α., Μπήτης Δ. και Σχινάς Χ., το μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.ΚΑ.Σ.Κ. κ. Ναλετάκης Ι., ο Πρόεδρος του Ε.Α.Κ. Ηρακλείου κ. Ζερβός Ε. καθώς επίσης και αρκετά μέλη των Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες για την συνεισφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη Ε. και στον Διεθνή Κριτή και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής κ. Προβιά Ν.. Επίσης τιμητική πλακέτα δόθηκε στον πρώην Πρόεδρο και μέλος του Συνδέσμου κ. Μαγκανά Α. για την επιλογή του στην Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ., στον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Πιτσούλη Γ. ως ένδειξη της πολύτιμης βοήθειας και υποστήριξης προς το Σύνδεσμό , μιας και με την βοήθεια του ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ θα προμηθευτεί αθλητικά ρούχα για όλα του τα μέλη, στην κ. Βούρδουλα Σ. (Ferias Travel) και στον κ. Τσίτουρα Ι. (Tsitouras Men’s Fashion), ως ένδειξη αναγνώρισης της βοήθειας και της συνεργασίας τους με το Σύνδεσμο.

Στη συνέχεια δόθηκαν αναμνηστικά κρητικά μαχαίρια με χαραγμένες κρητικές μαντινάδες επάνω, σε όλους τους εκτός Κρήτης προσκεκλημένους ως ένδειξη εκτίμησης και φιλίας καθώς επίσης και αναμνηστικές πλακέτες και αναμνηστικά δώρα στους 12 Διαιτητές που συμμετείχαν στο Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών.

Τέλος απονεμήθηκαν στους «δόκιμους» διαιτητές τα πτυχία της σχολής διαιτησίας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης το έτος 2022, στους οποίους την απονομή έκανε ο ειδικός σύμβουλος της Ε.Ο.Κ. σε θέματα διαιτησίας κ. Πιτσίλκας Ν. 

Με ανακοίνωση τους από τον ΣΥΔΚΑΚ ευχαριστούν όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εύχονται σε όλο τον «μπασκετικό κόσμο» της Κρήτης να έχει μια καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα, αλληλεγγύη και αθλητικό πνεύμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News