Αιχμές Μπούση για Σκαφιδαρά: «Ελπίζω η επόμενη δημοτική αρχή να είναι δίπλα στον ΟΦΗ και όχι απέναντι του»

Ποδόσφαιρο
Αιχμές Μπούση για Σκαφιδαρά: «Ελπίζω η επόμενη δημοτική αρχή να είναι δίπλα στον ΟΦΗ και όχι απέναντι του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέσπασμα του Μιχάλη Μπούση κατά του Δήμου Ηρακλείου, με αφορμή τις εκτάσεις δίπλα στο ΒΑΚ που σύμφωνα με το αρχικό πλάνο θα αξιοποιούνταν για την δημιουργία έξι γηπέδων.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ χρεώνει στον Δήμο και τον Δήμαρχο, Βασίλης Λαμπρινό την μη υλοποίηση του έργου, τονίζοντας στην σχετική τοποθέτηση ότι κωλυσιεργούν.

Μάλιστα, καταλήγοντας εκφράζει την ελπίδα, πως η επόμενη δημοτική αρχή θα σταθεί δίπλα στον ΟΦΗ και όχι απέναντι του, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου των Κρητικών: «Μετά από τέσσερα χρόνια, ολοκληρώσαμε την Α’ φάση της ανακατασκευής του προπονητικού μας κέντρου με την αρωγή του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε όπως αρχικά είχαμε σχεδιάσει, με τη δημιουργία έξι γηπέδων, επειδή ο Δήμος Ηρακλείου και ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, κωλυσιεργούν. Είναι λυπηρό το ότι έχουμε διαθέσιμη γη δίπλα στο ΒΑΚ -η οποία παραμένει ανεκμετάλλευτη- και μας εμποδίζουν να την αξιοποιήσουμε για να μεγαλώσουμε κι άλλο. Η ανάπτυξη του συλλόγου και της ομάδας ξεκινά από τις εγκαταστάσεις της. Ελπίζω πως η επόμενη δημοτική αρχή, θα κατανοήσει το όραμά μου για τον ΟΦΗ και θα σταθεί δίπλα στον ΟΦΗ και όχι απέναντι του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News