«ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

Αθλητισμός
«ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χαρά και ο ενθουσιασμός των μαθητών/τριών των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού ήταν διάχυτος…

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών συνεχίστηκαν οι αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στο άθλημα της Πετοσφαίρισης, για τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης Χανίων. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 13 & 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Χανίων. Την ευθύνη οργάνωσης και υλοποίησης των παραπάνω αγώνων έχει η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Χανίων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) και ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της ΔΠΕ Χανίων κ. Αγγελάκης Μανόλης.

Η χαρά και ο ενθουσιασμός των μαθητών/τριών των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού ήταν διάχυτος κατά τη διάρκεια των αγώνων, στους οποίους συναγωνίστηκαν μέσα σε ένα πλαίσιο που διέπεται από τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθε», κάτω από τις οδηγίες των Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθειά τους.

Σύμφωνα με τη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων κ. Πόπη Ψαρουδάκη, «η πραγματοποίηση Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων αποτελεί σημαντικό κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Μέσα από τους αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες να εφαρμόσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες που αποκτούν στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής».

Τους αγώνες παρακολούθησε ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ 11 κ. Ιάκωβος Μαστρογιάννης καθώς και αρκετοί γονείς που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των μαθητών/τριών.

Ευχαριστούμε θερμά το ΕΑΚ Χανίων, τόσο για την παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης του κλειστού Γυμναστήριου όσο και για την πολύτιμη βοήθεια του προσωπικού καθώς και τον κ. Χρήστο Διαμαντάκη, για την παραχώρηση εξειδικευμένου αθλητικού εξοπλισμού και τη συνεισφορά του στη διεξαγωγή των αγώνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News