"Αθλητικές Ιστορίες" στην ΚΡΗΤΗ TV: Σήμερα Τρίτη η βράβευση και αύριο ραντεβού με... τον πρώτο ΟΦΗ της Α΄Εθνικής!

Αθλητισμός
"Αθλητικές Ιστορίες" στην ΚΡΗΤΗ TV: Σήμερα Τρίτη η βράβευση και αύριο ραντεβού με... τον πρώτο ΟΦΗ της Α΄Εθνικής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκπομπή "Αθλητικές Ιστορίες" στην ΚΡΗΤΗ TV που επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιώργος Μιμίκος με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Δημήτρη Φραγκιαδουλάκη και θεματολογία που έχει να κάνει με αφιερώματα σε ομάδες και παλαίμαχους αθλητές (από όλα τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα) αγαπήθηκε από το πρώτο της επεισόδιο από το τηλεοπτικό κοινό της Κρήτης και όχι μόνο!

Παράλληλα όπως φαίνεται ανάλογα θετική ήταν και η ανταπόκριση σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά και στον χώρο των αθλητικών συντακτών. Σήμερα λοιπόν ο Γιώργος Μιμίκος θα βρεθεί στην Αθήνα όπου και θα βραβευτεί στην ετήσια εκδήλωση δημοσιογραφικών βραβείων που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου και αξίζει να σημειωθεί πως είναι το μοναδικό βραβείο για τηλεοπτική δουλειά που αφορά σε κανάλι της Περιφέρειας.

Όσο για το νέο επεισόδιο της εκπομπής, αυτό θα το δείτε αύριο Τετάρτη (21.50) στην ΚΡΗΤΗ TV με πρωταγωνιστές από την ομάδα του ΟΦΗ που ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α΄Εθνική αλλά και από την ομάδα που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία στα τέλη της δεκαετίας του '60...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News