Μοναδικός στόχος η νίκη για τον ΟΦΗ σήμερα κόντρα στον Άρη

Ποδόσφαιρο
Μοναδικός στόχος η νίκη για τον ΟΦΗ σήμερα κόντρα στον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο “Γεντί Κουλέ” χτυπάει σήμερα η... καρδιά του ΟΦΗ για ένα από τα ντέρμπι της φετινής σεζόν.

Η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται σήμερα (19:30, Cosmote Sport 1) τον Άρη για την 23η αγωνιστική, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι Κρητικοί θέλουν να αναρριχηθούν ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία, ενώ μετά το εμφατικό διπλό στη Λαμία, θέλουν να συνεχίσουν στον ρυθμό των επιτυχιών.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ περιμένουν πώς και πώς το αποψινό ματς, καθώς αναμένεται να δώσουν βροντερό “παρών” στις εξέδρες του γηπέδου “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Με καλή ψυχολογία και την ώθηση της έδρας, οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να συνδυάσουν καλή απόδοση και νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε χθες, ενώ προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, που θα οδηγήσουν σε αναγκαστικές αλλαγές στην 11άδα.

Ο Νέιρα τέθηκε νοκ-άουτ λόγω της θλάσης στον προσαγωγό, ενώ θα κάνει και περαιτέρω εξετάσεις για τον βαθμό του τραυματισμού. Στο... απουσιολόγιο προστέθηκε και ο Διαμαντής λόγω ίωσης, ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Πασαλίδης.

Έτσι, οι δύο δεδομένες αλλαγές αφορούν το κέντρο της άμυνας, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα διατηρήσει τον σχηματισμό 3-4-3.

Ο Κώστας Γιαννούλης θα είναι πιθανότατα ο ένας που θα πάρει φανέλα βασικού στην 3άδα, ενώ σύμφωνα με τις δοκιμές που έγιναν, “παίζει” η μετατόπιση του Τοράρινσον στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή, το “δίδυμο” Ντιουσέ-Μεγιάδο δύσκολα θα “σπάσει”, όπως και η παρουσία των Λάρσον και Μπαλογιάννη στα... φτερά.

Μπάκιτς και Τοράλ, επίσης, θα είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ίσως επιστρέψει ο Ντίκο.

Στην 21μελή αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Ντιουσέ, Γιοχού, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Λουίζ Φελίπε, Γκρόνινγκ, Ντίκο και Τζου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News