Δεληκώστας: Θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα στη Σύρο

Αθλητισμός
Δεληκώστας: Θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα στη Σύρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη αποστολή έχει το Σάββατο ο ΟΦΗ ...

Η προσπάθεια του ΟΦΗ για παραμονή στην Volley League συνεχίζεται με μία ακόμη δύσκολη, εκτός έδρας αναμέτρηση. Το συγκρότημα του Κώστα Δεληκώστα αγωνίζεται αύριο (18/2, 6:00 μμ) με τον Φοίνικα, στη Σύρο και θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα που θα ενισχύσει το στόχο του για τη συνέχεια. "Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στα όρια για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα έδειξε με τον Μίλωνα ότι είναι πολύ καλύτερη από πριν. Έχουμε ανέβει επίπεδο και στόχος μας είναι να παλεύουμε κάθε παιχνίδι", τόνισε για την προσεχή αναμέτρηση ο τεχνικός του ΟΦΗ συμπληρώνοντας για τον Φοίνικα:

"Προέρχεται από ήττα, κυνηγάει την τετράδα και θέλει τη νίκη, αλλά και εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι".

Την αποστολή του ΟΦΗ περιμένει διπλό ταξίδι με πλοίο στην Σύρο (Ηράκλειο-Πειραιάς και Πειραιάς-Σύρος με επιστροφή). Η αποστολή αναχώρησε χθες βράδυ από το Ηράκλειο.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα προπονηθεί στην Σύρο την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής: ΣΑΒΒΑΤΟ:18.00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η. (Διαιτητές: Νικάκης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά). 18.30: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Π.Α.Ο.Κ. 19.00: Α.Σ. Άθλος - Α.Ο.Π. Κηφισιάς.21.30 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός

ΚΥΡΙΑΚΗ :20.00 Πήγασος Πολίχνης - Αριστοτέλης Σκύδρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News