Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου: Η Γενική Συνέλευση, ο θετικός ισολογισμός και οι νέοι στόχοι

Ηράκλειο
Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου: Η Γενική Συνέλευση, ο θετικός ισολογισμός και οι νέοι στόχοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν υπόσχεση για ένα μέλλον που κανένας δεν περισσεύει και όλοι μαζί θα ανεβάσουμε ακόμα ψηλότερα τον Όμιλο», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου, Νικήτας Μαυράκης

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου (ΙΟΗ) στα γραφεία του Ομίλου στο Παλιό Ψυγείο.

Κατά την εισήγησή του, ο Πρόεδρος του ΙΟΗ, Νικήτας Μαυράκης, παρουσίασε το σημαντικό έργο που έχει γίνει. Ειδικότερα, ο κ. Μαυράκης αναφέρθηκε:

  • στην οριστική δικαίωση του Ομίλου στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη με τον ΟΛΗ που ελευθερώνει τον όμιλο από ένα τεράστιο βάρος που είχε στις πλάτες του όλα αυτά τα χρόνια από το 2004 που διαρκεί αυτή η διένεξη,
  • στην έναρξη του τμήματος ΑΜΕΑ του Ομίλου μετά την παραλαβή από το Stavros Niarchos Foundation της δωρεάς των σκαφών,
  • στην ειδική αναγνώριση από την ΓΓΑ ως αθλητικό σωματείο και την ένταξη στο μητρώο και εναρμόνιση με τον νέο αθλητικό νόμο,
  • στο πολύ μεγάλο βήμα που έγινε στο όνειρο χρόνων για δημιουργία του Ναυταθλητικού Κέντρου Κρήτης και της μετεγκατάστασης του ΙΟΗ στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων με προϋπολογισμό ύψους 1,22 εκατ. ευρώ που θα δώσει την δυνατότητα να λειτουργεί ο όμιλος σε ένα χώρο αντάξιο της προσφοράς και του μέλλοντος στην πόλη του Ηρακλείου και της ναυτοσύνης.

Επίσης, κατά τη Γενική Συνέλευση, εγκρίθηκαν ο απολογισμός της προηγούμενης, καθώς και ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότερες χρονιές έχουν πλέον θετικό ισολογισμό με κέρδη για τον όμιλο, απόρροια της υγιούς λειτουργίας του σε όλα τα τμήματα.

Αναφερόμενος στον στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου, ο κ. Μαυράκης σημείωσε ότι «μεγάλος στόχος για φέτος είναι η ανανέωση του γερασμένου στόλου των ακαδημιών και η πίεση προς όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για την συνδρομή τους στην ανάπτυξη της Ιστιοπλοϊας στην πόλη μας».

Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν υπόσχεση για ένα μέλλον που κανένας δεν περισσεύει, με στόχο να ανεβάσουν τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της ναυτοσύνης και της ναυτικής τέχνης. «Όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν υπόσχεση για ένα μέλλον που κανένας δεν περισσεύει και όλοι μαζί θα ανεβάσουμε ακόμα ψηλότερα τον Όμιλο», κατέληξε ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου.

Προπόνηση στο Ηράκλειο με σκαφη Laser και Optimist για τους μικρούς φίλους της ιστιοπλοΐας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News