Ο κορυφαίος του 2022: Μέσι, Εμπαπέ και Μπενζεμά για την ατομική… κούπα!

Ποδόσφαιρο
Ο κορυφαίος του 2022: Μέσι, Εμπαπέ και Μπενζεμά για την ατομική… κούπα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2022 θα διεκδικήσουν οι Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά, όπως ανακοίνωσε η FIFA.

Οι τρεις φιναλίστ μπαίνουν στην… κούρσα της διεκδίκησης και θα περιμένουν με αγωνία ως τις 27 Φεβρουαρίου, που θα δοθούν σε ειδική εκδήλωση όλα τα βραβεία.

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μην εντυπωσίασε στην πρώτη σεζόν του στο Παρίσι, ωστόσο πλέον έχει επιστρέψει με την Παρί στα γνωστά του στάνταρ, ενώ προ ολίγων μηνών έφτασε στην κορυφή του κόσμου κατακτώντας με την Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που αυξάνει τρομερά τις πιθανότητές του να κερδίσει το βραβείο.

Ο Εμπαπέ, από την άλλη, για ακόμα μια χρονιά απέδειξε ότι είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, αφού έκανε τρομερή χρονιά με την Παρί ενώ βγήκε και πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ με οκτώ γκολ, αν και αυτό δεν έφτασε τελικά στη Γαλλία.

Από την πλευρά του ο Μπενζεμά ήταν ο πρωτοστάτης της Ρεάλ στην πορεία της προς τη LaLiga και το Champions League, ήταν απίθανος στα νοκ άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και κέρδισε την πρώτη του Χρυσή Μπάλα, έχοντας κι αυτός με τη σειρά του μεγάλες πιθανότητες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News