Οι ανανεώσεις συμβολαίων μπαίνουν στο... κάδρο του ΟΦΗ για τον σχεδιασμό

Ποδόσφαιρο
Οι ανανεώσεις συμβολαίων μπαίνουν στο... κάδρο του ΟΦΗ για τον σχεδιασμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δουλειά του Βάλντας Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ δεν περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και αυτό έγινε σαφές κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σε συνεργασία με τη διοίκηση, από τα... χέρια του Λιθουανού πέρασαν όλες οι υποθέσεις που είχαν να κάνουν με τις προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό (για το αμιγώς αγωνιστικό κριτήριο).

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για τις ανανεώσεις συμβολαίων, που χρονικά έρχονται στο προσκήνιο τις επόμενες εβδομάδες. Ο 45χρονος τεχνικός θα κάνει τις εισηγήσεις του (κάτι που μπορεί να έχει ήδη γίνει) και ο CEO της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, θα πάρει την... πάσα.

Το συμβόλαιο τεσσάρων ποδοσφαιριστών με τον ΟΦΗ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2023 και πρόκειται για τους Σωτηρίου, Γιαννούλη, Μαρινάκη και Τσιλιανίδη. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, ενώ με όλους θα γίνει μια πρώτη επαφή για να αποτυπωθούν οι σκέψεις τους για το μέλλον.

Από ’κει και πέρα, υπάρχουν δύο ακόμη περιπτώσεις που ανήκουν σε ένα «ειδικό καθεστώς». Ο λόγος για τους Μπαλογιάννη και Διαμαντή, που, με βάση κάποιους όρους στα συμβόλαιά τους, είναι πολύ πιθανό να συζητήσουν με τους διοικούντες για επέκταση της συνεργασίας με μακροχρόνιο ορίζοντα. Άλλωστε, πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που η ομάδα του Ηρακλείου επένδυσε σ’ αυτούς το καλοκαίρι του 2020, πιστεύοντας στην εξέλιξή τους.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν και οι Λουίς Περέα και Αντώνης Μακατουνάκης, που είναι δανεικοί από Λεγανιές και Ντάρμσταντ αντίστοιχα. Επίσης, είναι υποθέσεις που θα αξιολογηθούν, όμως όπως γίνεται κατανοητό δεν εξαρτάται μόνο από τα “θέλω” του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News