Αθλητισμός με...κοντά δοκάρια, γήπεδα που τα σκάβουν και κλειστά που στάζουν...

Αθλητισμός
Αθλητισμός με...κοντά δοκάρια, γήπεδα που τα σκάβουν και κλειστά που στάζουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα πάνε καλά, όλα πάνε καλά και δεν έχουμε ανάγκη κανένα! Θυμηθήκαμε το παλιό αυτό άσμα για να σχολιάσουμε τον ελληνικός αθλητισμό και ενώ έχουμε περάσει και τον πρώτο μήνα...του σωτήριου έτους 2023! Ένας ελληνικός αθλητισμός με...κοντά δοκάρια, με γήπεδα που...τα σκάβουν και με κλειστά που στάζουν!

Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή ποια θα είναι η οριστική τύχη του Ατρόμητος-ΑΕΚ. Υπάρχουν κανονισμοί και είναι ξεκάθαροι!

Και αν θέλετε να καυτηριάσετε το γεγονός πως η ΑΕΚ έκανε μέγα θέμα για μερικά εκατοστά, πρέπει να σας πούμε πως κάποτε ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε κερδίσει ευρωπαϊκή πρόκριση για τον ίδιο λόγο!

Ακόμα όμως κι αν δεν έχουμε συνηθίσει να γίνεται θέμα κάτι τέτοιο και το έκανε χθες η ΑΕΚ, εδώ που φτάσαμε σε ένα πρωτάθλημα που μυρίζει μπαρούτι μήπως θα έκαναν κάτι ανάλογο όσοι το διεκδικούν αν το είχαν αντιληφθεί!

Το αν η ΑΕΚ πρέπει να πάρει το ματς στα "χαρτιά ή όχι" είναι δικό της θέμα! Δεν γίνεται όμως να ασχολούμαστε μόνο με το τι κάνει η ΑΕΚ και όχι με το γεγονός ότι ένα αθηναϊκό γήπεδο της μεγάλης ποδοσφαιρικής κατηγορίας είχε τέτοιο θέμα και στη συνέχεια καθόμαστε και βλέπαμε να σκάβουν για να πάνε...τα δοκάρια στο σωστό ύψος!

Ήμαρτον δηλαδή! Και όλα αυτά έχοντας την είδηση πως στην ίδια χώρα δεν έγινε αγώνας μπάσκετ, επίσης της μεγάλης κατηγορίας επειδή κλειστό της Αττικής (Λαυρίου) έσταζε...

Τι...Μπάρμπαρα, τι Σάντα Μπάρμπαρα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News