default-image

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο... μηδέν στην Τούμπα - Η βαθμολογία της Super League με... αστερίσκο

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο... μηδέν στην Τούμπα - Η βαθμολογία της Super League με... αστερίσκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν υπήρξε νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, αφού ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο της Τούμπας.

Κανένας εκ των δύο δε μπόρεσε να πάρει τη νίκη και έτσι αμφότεροι έχασαν έδαφος στη «μάχη» του τίτλου.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως βρήκαν απέναντι τους έναν εξαιρετικό Πασχαλάκη, που έκανε κάποιες σημαντικές αποκρούσεις στην επιστροφή του ως αντίπαλος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που ξεκίνησε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Νάρεϊ να χάνει καλή στιγμή με σουτ από τα δεξιά και τον Πασχαλάκη να αποκρούει.

Στο 5ο λεπτό ο Κωνσταντέλιας δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων μέσα από την περιοχή, ενώ στο 17' το αδύναμο πλασέ του Κουλιεράκη κατέληξε ξανά στην αγκαλιά του Πασχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε στη συνέχεια και στο 22’ είχε τεράστια ευκαιρία με το δοκάρι του Χάμες.  

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, όμως το 0-0 έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ξεκίνησε με ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να επιχειρεί να έχει ξανά ορμή στο παιχνίδι του. Είχε κάποιες τελικές στα πρώτα λεπτά, αλλά είτε ήταν άστοχος, είτε ο Πασχαλάκης αποσοβούσε τον κίνδυνο. Στο 72ο λεπτό προέκυψε κίνδυνος στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης πρόλαβε τον Ίνγκασον, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, με τη φάση να τελειώνει με τον άστοχο Αουγκούστο.

Οι γηπεδούχοι γέμισαν την περιοχή του Πασχαλάκη, όσο το παιχνίδι έφτανε προς το τέλος του. Η προσπάθεια τους δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (70’ Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (72’ Σβαμπ), Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (91’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς (72’ Τόμας), Ολιβέιρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (61’ Κανός), Χάμες (80’ Σαμασέκου), Μπιέλ (80’ Ράμον), Μπακαμπού (75’ Ελ Αραμπί).

Αλλαγή σκυτάλης...

Μετά τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής, υπήρξε αλλαγή... σκυτάλης στην κορυφή της Super League, με τον Παναθηναϊκό να είναι ξανά πρώτος, όμως η ΑΕΚ έχει αγώνα λιγότερο. Από την τύχη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, που δεν έγινε, θα εξαρτηθούν πολλά για τη συνέχεια.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχασαν έδαφος μετά το μεταξύ τους 0-0. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Ιωνικός πήρε βαθιά... ανάσα με τη νίκη επί του Άρη (1-0 με γκολ του Λοβέρα), ενώ Παναιτωλικός και Αστέρας Τρ. αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η εικόνα έχει ως εξής:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (21η)

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ιωνικός-Άρης 1-0

Παναθηναϊκός-Λαμία 2-0

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρ. 0-0

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0

Ατρόμητος-ΑΕΚ Δε διεξήχθη

Λεβαδειακός-Βόλος Αύριο

1. Παναθηναϊκός 48

2. ΑΕΚ 47

3. ΠΑΟΚ 43

4. Ολυμπιακός 43

5. Άρης 31

6. Βόλος 29

7. Ατρόμητος 27

8. Παναιτωλικός 24

9. Αστέρας Τρ. 22

10. ΟΦΗ 20

11. ΠΑΣ Γιάννινα 20

12. Ιωνικός 14

13. Λεβαδειακός 13

14. Λαμία 12

* Ατρόμητος, ΑΕΚ, Λεβαδειακός και Βόλος έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ (22η)

ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός

Βόλος-Ατρόμητος

Άρης-Παναθηναϊκός

Λαμία-ΟΦΗ

Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-Λεβαδειακός

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News