«Λευκή» ισοπαλία για Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο

Ποδόσφαιρο
«Λευκή» ισοπαλία για Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα αμφότεροι να χάσουν έδαφος στην προσπάθεια για την 6αδα.

Οι δύο ομάδες είχαν τις καλές στιγμές τους, ωστόσο τις σπατάλησαν και έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Έτσι ο Παναιτωλικός παρέμεινε στην 8η θέση με 23 βαθμούς, δύο λιγότερους έχει ο Αστέρας που είναι μια θέση παρακάτω, ενώ ο έκτος Βόλος έχει 29.

Η έναρξη του αγώνα ήταν νευρική και για τις δύο ομάδες που έκαναν πολλά λάθη και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να απειλήσουν.

Είναι χαρακτηριστικό πώς μέχρι να φτάσουμε στην τελική ευθεία του ημιχρόνου είχαμε δει μόλις τρεις τελικές (δύο για τους γηπεδούχους και μία για τον Αστέρα). Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος στο 44'. Μπαράλες, Μπαρτόλο, Κρέσπι συνδυάστηκαν άψογα, όμως το σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Κοντογιάννης.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναιτωλικός στο πρώτο 45λεπτο δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για να απειλήσει την αντίπαλη εστία, αλλά τις σπατάλησε ο Πέδρο.

Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Παναιτωλικού.

Στο 55' μετά την εκτέλεση κόρνερ του Κρέσπι οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και από τις κόντρες η μπάλα έφτασε στον Πέπε Καστάνiο. Εκείνος μέσα από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία.

Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει, αλλά την επόμενη μεγάλη στιγμή στο ματς έχασε ο Παναιτωλικός. Στο 74' μετά από σέντρα του Χουχούμη και καραμπόλα η μπάλα στρώθηκε στον Ζοάο Πέδρο ο οποίος αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής ήταν απελπιστικά άστοχος.

Στα επόμενα είκοσι λεπτά και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές ωστόσο δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ και έτσι έμεινε το 0-0 μέχρι το φινάλε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κοντογιάννης, Λάρσον, Μαλής (46' Μάρτενσον), Μλάντεν, Χουχούμης, Λιάβας, Κολοβός (79' Μπουζούκης), Ντουάρτε (79' Τσιγγάρας), Μορσέι (71' Ξενιτίδης), Σενγκέλια, Πέδρο (79' Καρέλης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Παπαδόπουλος, Ατιένζα, Καστανιο, Αλάγμπε, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ, Μπαρτόλο (46' Ριέρα), Σίτο (88' Λέο Τιλίκα), Κρέσπι, Μπαράλες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News