Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, ανέβηκε πρώτος και… περιμένει

Ποδόσφαιρο
Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, ανέβηκε πρώτος και… περιμένει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός πήρε αγχωτικά τη νίκη κόντρα στη Λαμία, της οποίας επικράτησε 2-0 για την 21η αγωνιστική και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Οι «πράσινοι» είναι ξανά στην κορυφή της Super League, όμως πολλά θα κριθούν κι από την τύχη του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς πήρε το «τρίποντο» έστω και δύσκολα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Στάνκο με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά τη χρήση του VAR.

Το τριφύλλι αν και ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ με γκολ του Κλείνχέισλερ είδε τη Λαμία στο δεύτερο μέρος να ανεβάζει την απόδοση της, να απειλεί, να φτάνει κοντά στην ισοφάριση και τον Μπρινιόλι να λέει όχι.

Εν συνεχεία η ομάδα του Παντελίδη έμεινε με δέκα παίκτες με τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει την απόδοση του, να φτιάχνει τελικές, να έχει δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες και ένα δεύτερο γκολ με τον Σπόραρ στο 90+2'.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς, Πέρεθ, Τσέριν, Κλεϊνχέισλερ (60' Παλάσιος), Μαντσίνι (81' Τσόκαϊ), Μπερνάρ, Ιωαννίδης (81' Σπόραρ).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Αμπάντα, Παούλαβατς, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης (62' Σλίβκα), Στάνκο, Ρόμανιτς (82' Τόσιτς), Μαρτίνες, Βασιλαντωνόπουλος (62' Τσιλούλης), Βέργος (82' Μανούσος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News