Αθλητισμός

Μια υπέροχη βραδιά για τον Αετό Ανωγείων!

Μπορεί το αποτέλεσμα του αγώνα με το Ζαρό το Σάββατο να ήταν αρνητικό όμως στον Αετό Ανωγείων φρόντισαν λίγο αργότερα να αφήσουν πίσω την στεναχώρια τους και να επιβεβαιώσουν ότι ξέρουν να γλεντούν και να διασκεδάζουν.

Στο κέντρο διασκεδάσεων «Νυν και Αεί» έγινε ο χορός της ομάδας, με το συγκρότημα των Γιώργη Φασουλά και Κώστα Καλλέργη να επιφυλάσσει μια υπέροχη βραδιά.

Στο επίκεντρο ήταν βέβαια το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, ο προπονητής Παναγιώτης Λαδουκάκης και οι ποδοσφαιριστές, με την υπόσχεση ότι θα βάλουν σύντομα τον Αετό σε δρόμο αγωνιστικής ανάκαμψης.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης (δήμαρχος Ανωγείων), Μενέλαος Μποκέας (δήμαρχος Μαλεβιζίου), Νίκος Ξυλούρης, Παύλος Μπαριτάκης, Λάμπρος Βαμβακάς (Περιφέρεια Κρήτης) αλλά και ο συντονιστής παραγωγικών τομέων της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής, Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης.

Την εκδήλωση στήριξε η Αγγέλα Σκουλά αλλά και αρκετοί χορηγοί που πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.Οι κ.κ. Μπαριτάκης, Μποκέας, Σ.Κεφαλογιάννης, Ξυλούρης, Κων.Κεφαλογιάννης, Μιχ. Κεφαλογιάννης

Το τραπέζι των Μανόλη και Λευτέρη Κεφαλογιάννη μαζί με τους κ.κ. Νοδαράκη και Βελόγλου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια