Πόλο: Νίκησε τον Υδραϊκό ο ΝΟΧ

Αθλητισμός
Πόλο: Νίκησε τον Υδραϊκό ο ΝΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρίαρχος σ’ ένα ακόμα παιχνίδι στην έδρα του αποδείχτηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη παρά την αντίσταση που συνάντησε από τον Υδραϊκό κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του, κερδίζοντας με σκορ 13-12.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε συγκλονιστικό, με τους φιλοξενούμενους να τα παίζουν όλα για όλα στην τελευταία περίοδο για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο ο ΝΟΧ δεν ήταν διατεθειμένος να χαριστεί, καταφέρνοντας να κρατήσει μέχρι το τέλος, όποτε κι έφτασε στην πολύ σημαντική νίκη, που είναι η πρώτη του στην β’ φάση μετά το ανεπιτυχές ξεκίνημα στη Χίο.

Ο Ναυτικός Ομιλος ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα του Υδραϊκού, ωστόσο η πίεση των φιλοξενούμενων ειδικά στο β’ ημίχρονο ήταν μεγάλη, με το παιχνίδι να επιβεβαιώνει πως θα ήταν ανταγωνιστικό όπως είχε κριθεί από των προτέρων.

Πλέον ο ΝΟΧ κοιτάζει τη συνέχεια ελπίζοντας να είναι σε ανάλογο τέμπο…

Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Σολεϊμάνιπακ με 4 γκολ, ενώ από 2 σκόραραν Σπάχιτς και Χατζηκυριακάκης. Ο Σουζούκι για τον Υδραϊκό έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, σημειώνοντας 7 τέρματα.

ΝΟ Χανίων (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης Γ., Αγιωργούσης 1, Μαρακουδάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 4, Σπάχιτς 2, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης 1, Χατζηκυριακάκης 2

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Ζώρζος, Τακάτα 1, Παπαβασιλείου, Γκαράνης, Σουζούκι 7, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 1, Δημακόπουλος, Λιαπάκης, Κοντονής, Μπερτόλης 2, Μητράκης Νικ., Μουρατίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News