Super League 2: Σπουδαία νίκη για τα Χανιά

Αθλητισμός
Super League 2: Σπουδαία νίκη για τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησαν με 1-0 της ΑΕΚ Β΄

 

Την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη μετά από καιρό και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα σημείωσαν τα Χανιά, επικρατώντας στο Σεραφείδειο με 1-0 της ΑΕΚ Β.

Το νικητήριο γκολ πιστώνεται στον Γιάννη Μπουτσάκη μετά από μία πολύ ωραία συνεργασία που είχε με τους Τσέλιο και Μπουρσέλη στο 48ο λεπτό, με τον μεσοεπιθετικό των Χανίων να σκοράρει με κεφαλιά.

Η φάση που ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη για τα Χανιά σημειώθηκε όσο το ματς ήταν στο 0-0, με τον Παρά να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο χρόνο των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου για φάουλ πάνω στον Μπουτσάκη ο οποίος αποδείχτηκε έτσι το πρόσωπο του αγώνα για τα Χανιά, καθώς πιστώνεται και την αποβολή που κέρδισε.

Τα Χανιά είχαν την ευκαιρία να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να καθαρίσουν το ματς στο 78’, ωστόσο στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ο Μάναλης, δε σημάδεψε σωστά, μην καταφέρνοντας να σκοράρει σε βάρος του Γκίνη ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεσή του.

Τα Χανιά πήραν έτσι αυτό που ήθελαν από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι όσο ήταν 11 εναντίον 11 αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα όπως γενικότερα και μετά το πρώτο γκολ που σημείωσαν.

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Ντάικο, Τρούμπουλος, Παρράς, Κ. Σταμούλης, Γερολέμου, Σαμπανάτζοβιτς (55’ Ρουκουνάκης), Μπότος (81’ Σπυριδάκης), Ευθ. Χριστόπουλος (66’ Σκόνδρας), Γκολφίνος, Ζίνι.

Χανιά (Σταύρος Λαμπράκης – Νίκος Μαναρώλης): Καλογεράκης, Κατσούρι (81’ Μαρτσάκης), Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Ρότσα, Καμαρά (46’ Ναζίμ), Μπουτσάκης (56’ Λεμονής), Τσέλιος, Μπουρσέλης (68’ Κόλα), Μανουσάκης (81’ Ζέκχοφ), Μάναλης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News