Τελική ευθεία στα μεταγραφικά με Λουίζ Φελίπε και άλλους στόχους!

Ποδόσφαιρο
Τελική ευθεία στα μεταγραφικά με Λουίζ Φελίπε και άλλους στόχους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξι μέρες απέμειναν (μαζί με τη σημερινή) για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περίοδο του Ιανουαρίου και στον ΟΦΗ κινούνται για το επόμενο «χτύπημα».

Αυτό βέβαια θα γίνει μέσα από πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις και όχι απλά για να γίνει.

Ουσιαστικά, μία προσθήκη είναι αυτή που θα ολοκληρώσει το… παζλ του Βάλντας Νταμπράουσκας και όπως είναι γνωστό αφορά τον επιθετικό περιοχής (έναν ακόμη).

Αποκτήθηκε ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ, όμως ήρθε και η αποχώρηση του Γκερέρο, που επηρέασε και πάλι την ισορροπία (αριθμητική και ποιοτική).

Ο Λουίζ Φελίπε θα «κούμπωνε» ιδανικά στο σχέδιο του Λιθουανού προπονητή και οι άνθρωποι του ΟΦΗ παλεύουν εδώ και μέρες την περίπτωση αυτή. Με τον Βραζιλιάνο φορ υπάρχει ταύτιση σε όλα τα κομμάτια (και συμφωνία θα μπορούσε να πει κανείς), όμως οι διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνεχίζονται.

Οι Πορτογάλοι είναι ένας «δύσκολος» σύλλογος στις μεταγραφικές διαπραγματεύσεις και προς το παρόν δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως». Φαίνεται να παραχωρούν τον Φελίπε μόνο με δανεισμό, ενώ ο Νταμπράουσκας δεν επιθυμεί προσθήκες με αυτό το καθεστώς.

Έχει… ψωμί ακόμη η συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ υπάρχουν κι άλλοι επιθετικοί στη λίστα του ΟΦΗ. Όχι απλά προς αξιολόγηση, αλλά προχωρημένες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν με σχετική ευκολία.

Από κει και πέρα, προοπτική για άλλη μεταγραφή υπάρχει, μόνο αν υπάρξει αποχώρηση από το ρόστερ. Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, η Ντε Χααγκ προσπαθεί να αποκτήσει τον Σόνι Στίβενς, έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Αν τελικά συμβεί αυτό, οι Κρητικοί θα ρίξουν το βλέμμα στην αγορά για γκολκίπερ, αλλά θα κινηθούν μόνο για προφίλ με μακροχρόνιο ορίζοντα και όχι για πέντε μήνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News