Τα συλλυπητήρια του Ηράκλειο ΟΑΑ στην οικογένεια Περδικογιάννη

Αθλητισμός
Τα συλλυπητήρια του Ηράκλειο ΟΑΑ στην οικογένεια Περδικογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το θάνατο της Μαρίκας Περδικογιάννη- Χελιδώνη, διακεκριμένο μέλος του Ομίλου…

Την απώλεια ενός διακεκριμένου μέλους του Ομίλου, θρηνεί το Ηράκλειο ΟΑΑ. Ο λόγος για την Μαρίκα Περδικογιάννη- Χελιδώνη που έφυγε από τη ζωή.

Αναλυτικά το συλλυπητήριο μήνυμα του Ομίλου:

«Το Δ.Σ του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήριά στον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ.,- Έφορο Τένις, Στέφανο Περδικογιάννη και στο εκλεκτό μέλος του Ομίλου Γιώργο Περδικογιάννη για την απώλεια της μητέρα τους Μαρίκας.

Η Μαρίκα Περδικογιάννη- Χελιδώνη, υπήρξε δραστήριο και διακεκριμένο μέλος της οικογένειας του Ομίλου Αντισφαιρίσεως και Αθλοπαιδιών «ΗΡΑΚΛΕΙΟ», πρωτοπόρα χημικός και σύζυγος ενός εκ των ιδρυτών του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., του αείμνηστου Τιτίκου Περδικογιάννη. Μαζί με τον σύζυγο της και την οικογένεια τους, προσέφεραν διαχρονικά στον Όμιλο σημαντικό έργο απ’ όλες τις θέσεις που υπηρέτησαν, μια προσφορά που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. θα προσφέρει αντί στεφάνου 100€ στο σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΖΩΗ».

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο παλαιό κοιμητήριο σήμερα Τρίτη 24/1 στις 15:00

ΤΟ Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News