SL1: Ντέρμπι στην Λεωφόρο, σημαντικά παιχνίδια σε Νίκαια και Περιστέρι

Αθλητισμός
SL1: Ντέρμπι στην Λεωφόρο, σημαντικά παιχνίδια σε Νίκαια και Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέρμπι κορυφής φιλοξενείται στο «Απ. Νικολαΐδης». Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα φιλοξενήσει το απόγευμα στις 19:30 το ντέρμπι Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ. Και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το συγκεκριμένο ματς είναι αυτό που ξεχωρίζει από την τρίτη ημέρα της 19ης αγωνιστικής.

Η αυλαία των αναμετρήσεων της Κυριακής (22/01) θα ανοίξει στη Νεάπολη. Εκεί, στις 16:00 ο Ιωνικός υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι Νικαιώτες παραμένουν στην τελευταία θέση με μόλις 8 βαθμούς συγκομιδή, είναι στο -3 από τη Λαμία και πλέον όλα τα ματς χαρακτηρίζονται ως «τελικοί» με μοναδικό ζητούμενο τους βαθμούς. Στην αντίπερα όχθη, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν τις υψηλές «πτήσεις», να πάρουν ένα σημαντικό «διπλό» σε μία δύσκολη έδρα και να μειώσουν την απόσταση από τον Παναθηναϊκό, περιμένοντας το ντέρμπι.

Μία ώρα αργότερα, στις 17:00 ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τη Λαμία στο ντέρμπι των ουραγών. Οι «πράσινοι» της Βοιωτίας είναι στη 12η θέση και έχουν συγκομιδή 12 βαθμών, έναν περισσότερο από το «συγκρότημα» της Φθιώτιδας. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η νίκη σ’ ένα τέτοιο ματς μοιάζει με «εξάποντο» και οι δύο «μονομάχοι» καίγονται για το «τρίποντο».

Η αυλαία της ημέρας θα πέσει στο Περιστέρι. Στις 20:30 ο Ατρόμητος θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα των δυτικών προαστίων βρίσκεται σε απόσταση «βολής» από την πρώτη 6άδα και θέλει μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στο «κυνήγι» της εισόδου στα play offs. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που έχουν στο πρωτάθλημα, να πάρουν το «διπλό» για να μπορέσουν να πιέζουν στη «μάχη» του τίτλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

Παναιτωλικός- ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 

ΟΦΗ- Αστέρας Τρίπολης 1- 0

Άρης- Βόλος 3-0 

Ιωνικός- ΑΕΚ 16:00 

Λεβαδειακός- Λαμία 17:00 

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 19:30 

Ατρόμητος- Ολυμπιακός 19:30 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News