Γ΄ Εθνική: Σπουδαία νίκη για τον Γιούχτα

Αθλητισμός
Γ΄ Εθνική: Σπουδαία νίκη για τον Γιούχτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 2-1 της Θύελλα Ραφήνας

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Γιούχτας ο οποίος επικράτησέ με 2-1 της Θύελλας Ραφήνας για την 10η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.  

Στο πρώτο μέρος ο Γιούχτας μπήκε αποφασισμένος και βρήκε γρήγορα το γκολ, καθώς στο 16’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Νύκταρη, ο Τόσκα με το κεφάλι «πάσαρε» άθελά του στον Τζανή που από κοντά έκανε το 1-0. Στο 21’ ο Μπρέμπος ανάγκασε τον Χρήστου σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στο 26’ ο Γούλας δεν βρήκε στόχο.

Ο Γιούχτας απείλησε στο 35’ με τον Ψαρρά, αλλά δεν βρήκε στόχο και δύο ελπτά αργότερα, ο Ροβίθης σέντραρε για τον Αζίζι, αυτός με κεφαλιά από κοντά, ανάγκασε τον τερματοφύλακα σε δύσκολη επέμβαση.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Γούλα να βγαίνει σε πλεονεκτική θέση, εκεί όμως ο Αργκιλέσι ως από μηχανής Θεός, αποσόβησε τον κίνδυνο, παίρνοντας τη «μπουκιά» από το «στόμα».

Στην επανάληψη, δεν υπήρχαν πολλές καλές στιγμές, παρ’ όλα αυτά και οι δύο ομάδες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο φινάλε. Ο Γιούχτας στο 86’ με τον Ροβίθη έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε δύο λεπτά αργότερα με τον Μπρέμπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News