Είδε 24 χρόνια μετά τον γιατρό που έσωσε το παιδί της στις "Αθλητικές Ιστορίες" της ΚΡΗΤΗ TV...

Αθλητισμός
Είδε 24 χρόνια μετά τον γιατρό που έσωσε το παιδί της στις "Αθλητικές Ιστορίες" της ΚΡΗΤΗ TV...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι κάποιες φορές που ακόμα και εμείς που "κάνουμε τηλεόραση" καταλαβαίνουμε την πραγματική δύναμη και την αξία της και νιώθουμε πως είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που πιστεύαμε!

Στις "Αθλητικές Ιστορίες" που προβλήθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην ΚΡΗΤΗ TV, στο πλαίσιο της εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στον μαραθώνιο, μίλησε μεταξύ άλλων και ένας μαραθωνοδρόμος και αθλητής μεγάλων αποστάσεων που τιμάει την Κρήτη σε θεσσαλικό έδαφος. (Στο βίντεο της εκπομπής που ακολουθεί εμφανίζεται αρκετές φορές δίνοντας συμβουλές ως γιατρός αλλά και αθλητής μεγάλων αποστάσεων)...

O Γιάννης Χατζηιωάννου είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας και καθηγητής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο με έδρα τη Λάρισα. Στα πρώτα χρόνια που άσκησε αυτό το λειτούργημα-γιατί ο συγκεκριμένος γιατρός σίγουρα κάνει λειτούργημα-είχε σώσει τη ζωή ενός αγοριού που μόλις είχε κλείσει 1 χρόνο ζωής!

Αυτό έγινε στο Νοσοκομείο της Σητείας! 24 χρόνια μετά η μητέρα του αγοριού που είναι σήμερα στα 25 του ένας πετυχημένος επαγγελματίας είδε τον γιατρό στην εκπομπή, συγκινήθηκε και του έστειλε ένα μήνυμα, γράφοντας πως ο γιος της έχει την επιθυμία να τον γνωρίσει από κοντά!

Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω για να δείξω και τη δική μου συγκίνηση μετά από όλο αυτό! Να είναι καλά ο γιατρός και ο 25χρονος σήμερα νέος και σίγουρα θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News