Προχωράει στην ανάπλαση του calcetto ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος

Αθλητισμός
Προχωράει στην ανάπλαση του calcetto ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος προχωράει στην ανάπλαση του calcetto στο γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλος».

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλος» βρέθηκαν σήμερα η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣΑ Ηρόδοτος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και τον Προέδρο της κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού Αντώνη Σέκερη για την ολοκλήρωση της ανάπλασης του calcetto.

Παράλληλα, τέθηκαν και άλλα θέματα για την περαιτέρω ανακαίνιση και συντήρηση του γηπέδου και γενικότερα των εγκαταστάσεων του γηπέδου του Ηροδότου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος προχωράει στην ανάπλαση του calcetto στο γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλος».

Στο γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλος» και συγκεκριμένα ανατολικά από το κεντρικό ποδοσφαιρικό γήπεδο του Ηροδότου βρέθηκαν σήμερα η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣΑ Ηρόδοτος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Γιάννη Αναστασάκη και τον Προέδρο της κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού κ. Αντώνη Σέκερη για την ολοκλήρωση της ανάπλασης του calcetto.

Συγκεκριμένα, καθαίρεση και απομάκρυνση του παλαιού χλοοτάπητα και αντικατάστασή του με νέο. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Αναστασάκης, είδε από κοντά τις εργασίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν καθώς το γήπεδο το χρησιμοποιούν για την άθληση τους εκατοντάδες παιδιά.

Τέθηκαν επίσης από τον Πρόεδρο ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ κ. Λημναίο Μανώλη και άλλα θέματα για την περαιτέρω ανακαίνιση και συντήρηση του ώστε να πληροί τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου γηπέδου και γενικότερα των εγκαταστάσεων του γηπέδου του Ηροδότου»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News