Συνεχίζεται η προσπάθεια του ΟΦΗ για τον τίτλο

Αθλητισμός
Συνεχίζεται η προσπάθεια του ΟΦΗ για τον τίτλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Γυναίκες του Νίκου Προύφα νίκησαν στα Χανιά και τον ΣΦΠΧ...

Στην πρώτη θέση, μαζί με τον Κύδωνα στο πρωτάθλημα Κρήτης (στον Ά Όμιλο) συνεχίζει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, μετά τη νίκη της στα Χανιά, επί του ΣΦΠΧανίων με 1-3 σετ (14-25/25-22/20-25/19-25).

Με βάση την προκήρυξη, οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο, προκρίνονται στα ημιτελικά και από εκεί θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού, με τον πρωταθλητή Κρήτης να αναδεικνύεται σε δυο παιχνίδια (μέσα-έξω).

"Είμαστε σε καλή κατάσταση και με τη νίκη στα Χανιά, κάναμε ένα ακόμη βήμα για το στόχο μας. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και το ευχαριστήθηκαν και οι δυο ομάδες. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, με στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται", ανέφερε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ Νίκος Προύφας.

Υπενθυμίζουμε ότι είχαμε στις Γυναίκες: Α’ Όμιλος (7η αγ.): Ακρωτήρι-Αρκάδι 1–3, ΣΦΠ Χανιά-ΟΦΗ 1-3. Η βαθμολογία: 1. ΟΦΗ* 15, 2.Κύδων* 15, 3.ΣΦΠΧ 12, 4. Αρκάδι* 3, 5.Ακρωτήρι 3. Eπίσης, για το πρωτάθλημα Κορασίδων Β', τα κορίτσια του ΟΦΗ κέρδισαν τον Ηρόδοτο με 1-3 σετ. (*παιχνίδι λιγότερο).

Β’ Όμιλος (7η αγ.): Μεσσαρά-ΓΕΗ 3-1, Πήγασος-ΑΘΛΕΣΗ 3-0. Η βαθμολογία: Μεσσαρά* 15, ΓΕΗ 13, Πήγασος 11, ΑΘΛΕΣΗ 6, Χερρονάσιος* 0.

(*Η Μεσσαρά έχει ένα ματς παραπάνω και ο Χερρονάσιος δύο λιγότερα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News