Θύμα απάτης και ο Γιουσέιν Μπολτ - Δείτε πόσα εκατ. δολάρια έχασε

Κόσμος
Θύμα απάτης και ο Γιουσέιν Μπολτ - Δείτε πόσα εκατ. δολάρια έχασε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Λίντον Π. Γκόρντον, ο Μπολτ ενημερώθηκε ότι είχαν απομείνει στο λογαριασμό του μόλις 12.000 δολάρια. Ο λογαριασμός αποτελεί μέρος των αποταμιεύσεων του ολυμπιονίκη για συνταξιοδότηση

Ο χρυσός ολυμπιονίκης Γιουσέιν Μπολτ έπεσε θύμα απάτης έπεσε. O Τζαμαϊκανός σπρίντερ ανακάλυψε ότι λείπουν 12 εκατ. δολάρια από λογαριασμό που διατηρούσε στην επενδυτική εταιρεία Stocks and Securities Ltd. με έδρα το Κίνγκστον, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Λίντον Π. Γκόρντον, ο Μπολτ ενημερώθηκε ότι είχαν απομείνει στο λογαριασμό του μόλις 12.000 δολάρια. Ο λογαριασμός αποτελεί μέρος των αποταμιεύσεων του ολυμπιονίκη για συνταξιοδότηση.

«Αυτά είναι δυσάρεστα νέα για τον οποιονδήποτε», είπε ο Γκόρντον την Τετάρτη. «Και σίγουρα και για τον κ. Μπολτ, ο οποίος δημιούργησε αυτόν τον λογαριασμό για την ιδιωτική του σύνταξη». Η Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Τζαμάικα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι εγκατέστησε στην SSL τον δικό της προσωρινό διαχειριστή, έπειτα από καταγγελίες για απάτες που είχαν οδηγήσει νωρίτερα την Επιτροπή να θέσει την τράπεζα υπό ενισχυμένη εποπτεία.

Ο Γκόρντον είπε ότι οι ρυθμιστικές αρχές δεν έχουν επικοινωνήσει με αυτόν ή με τον πελάτη του. Εάν ο Μπολτ δεν πάρει πίσω τα χρήματα εντός οκτώ ημερών, ο δικηγόρος του ανέφερε ότι σχεδιάζει να παραπέμψει την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Κίνγκστον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News