Τοπικό: Δύσκολα παιχνίδια για ΠΑΟΚ και ΠΟΑ

Αθλητισμός
Τοπικό: Δύσκολα παιχνίδια για ΠΑΟΚ και ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει σήμερα η αυλαία για την 15η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Βόνη και  μετά την ισοπαλία με τον Ρωμανό να θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να αυξήσει την διαφορά του από τον ΠΟΑ.  Από την άλλη η ομάδα του Ατσαλένιου θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου και σήμερα αγωνίζεται κόντρα στον Ποσειδώνα και ελπίζει σε δική της νίκη αλλά και ένα ακόμα «στραβοπάτημα» της ομάδας του Κρουσώνα.  

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στην Μεσσαρά, όπου οι Μοίρες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα με την ήττα από την Μινωική, φιλοξενώντας τον Ανθεστίωνα. Από την άλλη η ομάδα του Θραψανού μετά την απώλεια βαθμών στην έδρα της, θέλει νίκη για να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Εργοτέλης βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και μετά τις συνεχόμενες νίκες, υποδέχεται στο Μαρτινέγκο την Δαμάστα και θέλει να δώσει συνέχεια στα… τρίποντα. Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Σήμερα 15:00 

*Δειλινά - Ρούβας (γηπ. Καλεσών)

*ΠΑΝΟΜ- Μινωική (γηπ. Μαλίων) 

*Μοίρες - Ανθεστίων (γηπ. Μοιρών) 

*Εργοτέλης- Δαμάστα (γηπ. Εργοτέλη) 

*Ποσειδώνας- ΠΟΑ (γηπ. Ατσαλένιου) 

*ΠΑΟΚ- Βόνη (γηπ. Κρουσώνα) 

Σήμερα 18:30 

* Κεραυνός - Ασίτες (γηπ. Ατσαλένιου) 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News