Δεν αλλάζει το σήμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Αθλητισμός
Δεν αλλάζει το σήμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημιουργεί δική του μπουτίκ, ετοιμάζει και e-shop

Το σήμα του ΟΦΗ μένει ως έχει, σε επίπεδο Ερασιτέχνη, όπως ξεκαθαρίστηκε από τη Διοίκηση του Συλλόγου παρότι η ΠΑΕ το έχει διαφοροποιήσει… Με σχετική ανακοίνωση γίνεται σαφής η θέση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που γνωστοποιεί επίσης ότι θα δημιουργήσει τη δική του μπουτίκ ενώ ετοιμάζει και τη δημιουργία e- shop.

Aναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

O Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη του, αλλά και τους φίλους του συλλόγου, σχετικά με μερικές αβάσιμες αναφορές, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με το μέλλον του σήματος του ΟΦΗ μας, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας, με τον ιδιώτη που είχε την ευθύνη της μπουτίκ, πίσω απο την θύρα 1, του γηπέδου μας.

Το σήμα του ΟΦΗ είναι αδιαπραγμάτευτο και αυτό η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ το έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση, ανεξάρτητα από το brand που χρησιμοποιεί για δικούς της λόγους, η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, έχει ξεκαθαρίσει ότι όσο είναι ο ίδιος στο τιμόνι του συλλόγου, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, θα χρησιμοποιεί το σήμα του ΟΦΗ.

Την ίδια θέση, συμμερίζεται ομόφωνα, το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Πάνω από 1500 αθλητές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αθλούνται και προπονούνται καθημερινά με το σήμα του ΟΦΗ.

Ενώ, με την ασπίδα μας, όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αγωνίζονται σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες των 10 αθλημάτων που φιλοξενεί.

Σε ότι αφορά την μπουτίκ, ευχαριστούμε τον ιδιώτη, για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, θα ήθελε όμως να ενημερώσει τα μέλη του, αλλά και το κοινό του ΟΦΗ, ότι είναι ήδη σε συζητήσεις με προμηθευτές, για να δημιουργήσει μια νέα μπουτίκ, την πλήρη διαχείριση της οποίας, θα έχει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, με προϊόντα του συλλόγου.

Πολύ σύντομα, ο κόσμος του ΟΦΗ, θα έχει την ευκαιρία, να προμηθεύεται ξανά προϊόντα του συλλόγου, με το σήμα μας και με έμφαση στα τμήματα και την μεγάλη ιστορία, του συλλόγου μας, σε όλα τα αθλήματα.

Ακόμη, είμαστε σε προχωρημένο στάδιο, για την δημιουργία e-shop, για ηλεκτρονική πώληση προϊόντων με το σήμα του ΟΦΗ μας, στους ομιλίτες όλου του κόσμου.

Ο κόσμος του ΟΦΗ, να μην ανησυχεί.

Η ασπίδα, θα είναι πάντα στην καρδιά μας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News