SL1: Ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη

Αθλητισμός
SL1: Ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη αποστολή για Παναθηναϊκό

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει νικητής στην 18η αγωνιστική της Super League. Λαμία και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1, ενώ η έκπληξη έγινε στην Τούμπα. Εκεί ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ που αποδεικνύει πως για κανέναν δε θα είναι εύκολη υπόθεση να τον νικήσει. Πλέον, έρχεται το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής, με αναμετρήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Το απόγευμα (16:00) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Φαινομενικά η Ένωση που έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τη νίκη της στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, εύκολα ή δύσκολα είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Παίζοντας στο γήπεδό της που μέχρι τώρα έχει το απόλυτο.

Μία ώρα αργότερα (17:00) ακολουθεί η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Λεβαδειακό στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Η «μάχη» των… πληγωμένων, καθώς η ομάδα του Άκη Μάντζιου ηττήθηκε εύκολα στη Θεσσαλονίκη απ’ τον Άρη, ενώ ο Λεβαδειακός προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Το σημαντικότερο ματς της ημέρας λόγω των ονομάτων που «κουβαλούν» οι αντίπαλοι, είναι δίχως άλλο το Ολυμπιακός-Άρης (19:30). Λίγες μέρες πριν τεθούν αντιμέτωποι και για το Κύπελλο, οπότε αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία το τι θα συμβεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», για λόγους αυτοπεποίθησης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τρεις σερί νίκες, μείωσαν την απόστασή τους απ’ την κορυφή στους 7 και με επικράτηση απόψε ευελπιστούν πως θα εκμεταλλευτούν πιθανό «στραβοπάτημα» κυρίως του Παναθηναϊκού που έχει επικίνδυνη έξοδο.

Στις 20:30 το τελευταίο ματς της ημέρας, βρίσκει τον ΠΑΣ Γιάννινα να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Ματς κρισιμότατο για τους δύο «μονομάχους», ειδικά για τους «πράσινους». Οι Γιαννιώτες είναι αήττητοι από την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, έχοντας σπουδαία αποτελέσματα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News