Μανδάς: «Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι-Θέμα αντανακλαστικών η απόκρουση στον Ολιβέιρα»

Αθλητισμός
Μανδάς: «Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι-Θέμα αντανακλαστικών η απόκρουση στον Ολιβέιρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τις καθοριστικές του επεμβάσεις που κράτησαν το μηδέν στην εστία του κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Χρήστος Μανδάς, επισημαίνοντας πως ο ΟΦΗ δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι την εξέλιξη του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά το είχαμε διαβάσει καλά. Παρ' όλο που παίζαμε σε δύσκολη έδρα, μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό στις καθυστερήσεις. Παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνουμε πόσο μεγαλώνουμε. Θέλω να νικάει η ομάδα μου και ας μην κάνω τις αποκρούσεις. Δεν θέλω να είμαι ο πρωταγωνιστής.

Είμαστε χαρούμενοι και μας ανεβαίνει η ψυχολογία. Εμείς παίζουμε πάντα με τη νίκη, η ισοπαλία είναι αφού δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον ας μην χάνεις».

Για το ποια επέμβαση του επιλέγει: «Πιστεύω ότι η δυσκολότερη είναι του Ολιβέιρα γιατί δεν βλέπω καθόλου η μπάλα, αλλά νομίζω ότι σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα μου δεν έχασε. Ήταν καθαρά θέμα αντανακλαστικών η απόκρουση. Ήρθε και μου το είπε ο προπονητής τερματοφυλάκων».

Για το τι έφταιξε και ο ΟΦΗ είναι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία: «Πιστεύω ότι δεν προλάβαμε να δέσουμε πολύ σαν ομάδα. Η ψυχολογία μας δεν ανέβαινε και χρειαζόμασταν μια διακοπή για να φτιαχτεί όλο αυτό. Το πιο σημαντικό είναι το πως είμαστε τώρα. Η δουλειά που κάναμε στη διακοπή βγαίνει και αυτό μας δίνει... φτερά»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News