Απορρίφθηκε η έφεση της Επισκοπής για τα δελτία

Αθλητισμός
Απορρίφθηκε η έφεση της Επισκοπής για τα δελτία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Επισκοπής αναφορικά με τα δελτία των παικτών της, αλλά η ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ δεν ανησυχεί.

Αυτό σημαίνει ότι η ρεθυμνιώτικη ομάδα θα πρέπει να πληρώσει το απαιτούμενο ποσό για να μην αποβληθεί από το πρωτάθλημα, αλλά και ότι δεν έχει πιθανότητες επανορισμού των αγώνων με ΠΑΟ Ρουφ και Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Επισκοπής η ΠΑΕ «θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες όπως ορίζουν οι διατάξεις του νόμου προκειμένου να είναι όλα σε τάξη την Δευτέρα (16/1) για να αγωνίζεται εφεξής απρόσκοπτα στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος SL2».

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την από 9.1.2023 έφεση της ΠΑΕ Επισκοπή κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία» και κατά της 228/2023 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (Ε.Ι.Π.) της ΕΠΟ.

Η ενημέρωση της Επισκοπής:

Το ρεπό ήρθε σε κατάλληλο χρονικό σημείο. Η νεροποντή ήταν έντονη στο Ρέθυμνο σήμερα (Παρασκευή 13/1) οπότε, μετά από καθημερινή προσπάθεια στο προπονητικό γήπεδο Τσεσμέ, ο προπονητής της Επισκοπής μας, Κώστας Ανυφαντάκης έδωσε μια μέρα ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές μας αφού και ο αγώνας με την Προοδευτική μεταφέρθηκε για την Τρίτη (17/1) στις 14.45.

Η ομάδα μας θα ξαναμπεί στο γήπεδο αύριο Σάββατο (14/1) ενώ θα ξαναπροπονηθεί την Κυριακή (15/1). Το ίδιο απόγευμα θα αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα όπου θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν το προγραμματισμένο ματς της 11ης αγωνιστικής σε αθηναϊκό έδαφος.

Στο μεταξύ, κι όπως προκύπτει από την επίσημη πλευρά της ομάδας μας, η ΠΑΕ δεν ανησυχεί μετά την απόρριψη της έφεσης στην οποία είχε προβεί την περασμένη Τετάρτη (11/1) προκειμένου να λάβει τα δελτία των ποδοσφαιριστών της πίσω.

Θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες όπως ορίζουν οι διατάξεις του νόμου προκειμένου να είναι όλα σε τάξη την Δευτέρα (16/1) για να αγωνίζεται εφεξής απρόσκοπτα στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος SL2.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News