Νταμπράουσκας: «Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας και πιστεύω θα είναι χαρούμενοι»

Ποδόσφαιρο
Νταμπράουσκας: «Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας και πιστεύω θα είναι χαρούμενοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος αλλά και… απαιτητικός ο Λιθουανός μετά το 0-4 επί του Παναιτωλικού

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν ευχαριστημένος από το σπουδαίο διπλό του ΟΦΗ στο Αγρίνιο, όμως ταυτόχρονα κράτησε χαμηλούς τόνους.

Ο πάντα απαιτητικός Λιθουανός τεχνικός υπογράμμισε, ότι υπήρχαν σημεία που δεν του άρεσαν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στάθηκε στη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του στην επανάληψη.

«Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Βόλο κυριαρχήσαμε, αλλά δεν πετύχαμε κανένα γκολ. Σήμερα με τον Παναιτωλικό δεν μπορούμε να… τυφλωθούμε, επειδή πετύχαμε τέσσερα γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, γιατί μέχρι που σκοράραμε είχαμε την υπεροχή, όμως μετά ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι για το πως διαχειριστήκαμε την κατάσταση μετά το 1-0, γιατί σταματήσαμε να παίζουμε και αφήσαμε τον έλεγχο της μπάλας στον αντίπαλο. Δεν είχαμε καλές μεταβάσεις και γενικά χάσαμε τον έλεγχο. Από την άλλη, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια για τον τρόπο που πρέπει να παίξουμε, ώστε να κυριαρχήσουμε ξανά. Πετύχαμε 2ο και 3ο γκολ, ενώ θα έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και στις υπόλοιπες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Στο ποδόσφαιρο οι προκλήσεις γίνονται όλο και μεγαλύτερες μέρα με τη μέρα, οπότε οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πραγματικά πιστεύω ότι εξελισσόμαστε και μετά τη διακοπή, η βελτίωση είναι φανερή στα παιχνίδια μας, ανεξάρτητα με το γεγονός ότι δε συνοδεύτηκαν από νίκες. Είχαμε αυτή την αίσθηση και την αισιοδοξία για το παιχνίδι αυτό με τον Παναιτωλικό. Πρέπει να παραμείνουμε σ’ αυτό το επίπεδο και να έχουμε σταθερότητα στην απόδοση μας», ανέφερε αρχικά ο 45χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε χαρακτήρα και αγωνιστήκαμε με πάθος. Η καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις, είναι αυτή που μειώνει τις αμφισβητήσεις και τονώνει την αυτοπεποίθηση. Η δουλειά είναι αυτή που μας οδηγεί και τα αποτελέσματα έρχονται όταν είμαστε έτοιμοι για αυτά. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους φιλάθλους του ΟΦΗ στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα, όπου κι αν βρίσκονται. Πιστεύω ότι θα είναι χαρούμενοι, με το πάθος που δείχνει η ομάδα μας και το κυριαρχικό παιχνίδι που προσπαθεί να παίζει».   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News