Σημαντικές εμπειρίες για την Κ16 του Ηροδότου

Αθλητισμός
Σημαντικές εμπειρίες για την Κ16 του Ηροδότου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έδωσε σπουδαία φιλικά με ΑΕΚ και Ατρόμητο

Στην Αθήνα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες  η Κ16 του Ηροδότου και έδωσε σημαντικά φιλικά με ΑΕΚ και Ατρόμητο και οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα παιδιά ήταν σίγουρα σημαντικές.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου: «Επέστρεψε σήμερα η Κ16 του Π.Α.Σ.Α ΗΡΟΔΟΤΟΣ ,  αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες μετά από τα φιλικά που έδωσε με της αντίστοιχες ομάδες της Π.Α.Ε ΑΕΚ και Π.Α.Ε Ατρόμητος. Με την Π.Α.Ε ΑΕΚ  αγωνίστηκε  σε τρία 35 λεπτά . Στο πρώτο έχασε  2-0 στο δεύτερο 3-0 και στο τρίτο 1-0 .

Μετά το τέλος των παιχνιδιών  έγινε  ξενάγηση  στους χώρους του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα από τον  Διευθυντή της Ακαδημίας Κύριον  Κυριακίδη Ηλία. Ο κος Κυριακίδης υποδέχτηκε με θέρμη τους μικρούς αθλητές και τούς συνοδούς της ομάδας του ΗΡΟΔΟΤΟΥ Και τους μίλησε για τους στόχους και τα ιδεώδη που πρέπει να έχει το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο . Αναφέρθηκε επίσης στην Προσφυγιά και στον Χαμένο Ελληνισμό της Μικράς Ασίας ,  αφού όπως όλοι γνωρίζουμε ΑΕΚ και ΗΡΟΔΟΤΟΣ έχουν στενές σχέσεις και έντονο το Κοινό  αίσθημα της Καταγωγής , λόγω των Προσφυγικών Ριζών.

Στο επόμενο φιλικό που ήταν  με την Π.Α.Ε Ατρόμητος ,  επρόκειτο για  ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και  η Κ16 του Ηροδότου στάθηκε επάξια σε μια πολύ δυνατή και έμπειρη  ομάδα της Π Α.Ε Ατρόμητος με τελικό σκορ 2-1. Ο προπονητής της Κ16 κος  Στεφανής Κώστας αναφέρει χαρακτηριστικά , ότι είναι αρκετά ευχαριστημένος από την αποστολή και σίγουρα έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστικότητα της ομάδας αναφορικά με τους έμπειρους αυτούς αντιπάλους μας .

 Πριν την αναχώρηση της Ομάδας της Κ16 , όλη η αποστολή , μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος κον  Στέλιο Σωκιανο , την Αντιπρόεδρο Οικονομικών Κυρία  Κουντουράκη Ελένη  και τον Υπεύθυνο της Κ16 κον  Ψιμόπουλο Κώστα , επισκέφτηκαν μαζί με τα παιδιά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα ” Σταύρος Νιάρχος “. Ξεναγήθηκαν στους χώρους και έβγαλαν φωτογραφίες για να θυμούνται αυτή την γεμάτη εμπειρίες αποστολή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News