SL1: Νίκη για τον Ατρόμητο που βλέπει εξάδα

Αθλητισμός
SL1: Νίκη για τον Ατρόμητο που βλέπει εξάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού

Ο Ατρόμητος πέτυχε τη νίκη επί του Ιωνικού πιο εύκολα από ότι ο ίδιος θα παραμείνει, παρότι επικράτησε 2-0. Η υπόθεση νίκη έγινε πολύ εύκολη στο δεύτερο λεπτό. Ο Άοσμαν έχασε την μπάλα μπροστά από την περιοχή του Ιωνικού, οι γηπεδούχοι πήραν την μπάλα και ο Τσιμπσάχ ανέτρεψε τον Κιάρτανσον μέσα στην περιοχή.

Ο Γκανέζος μέσος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο Κιάρτανσον ευστόχησε από τα 11 μέτρα στο τέταρτο λεπτό, για το 1-0 των Περιστεριωτών. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει ένα ακόμα γκολ.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 59ο λεπτό. Ο Ρομπάιγ με ωραίο τακουνάκι τροφοδότησε τον Ντε Μποκ από τα αριστερά, εκείνος απέφυγε τον Φαντιγκά και μπήκε μέσα στην περιοχή. Έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο Ροτάριου από κοντά προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι, ο ρυθμός έπεσε και έτσι το 2-0 ήρθε εύκολα. Ο Ατρόμητος έφτασε τους 22 βαθμούς και πλησίασε στην εξάδα, ενώ ο Ιωνικός μετά τη νέα ήττα παραμένει ουραγός με οκτώ βαθμούς.

Ατρόμητος: Μάριτς, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Γκονζάλες, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Τσιμπσάχ, Ρομαό, Μύγας, Λοβέρα, Άοσμαν, Μάντζης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News